To je to što me zanima!

'Barbie' i u stvarnom životu ima svog Kena: Bili su dugo cimeri i prijatelji, a onda su se zaljubili

Slavni par se zaljubio na snimanju Suite Française, a vjenčali su se 2013. godine na tajnoj ceremoniji
Vidi originalni članak

Oduševila je publiku, ali i kritičare, a već se spominju i Oscari za nju i Ryana Goslinga. Margot Robbie s novom ulogom u 'Barbie' filmu postala je hit, a mnoge fanove zanima i kako njezin Ken izgleda u pravom životu. 

VELIKI USPJEH Barbie obara kino rekorde, a u filmu se pojavljuje detalj koji je izrađen u našem susjedstvu...

Koprodukciju ovog uspješnog projekta potpisuje i suprug slavne glumice - Tom Ackerley.  Ovaj samozatajni filmski producent svoja prva iskustva pred kamerama doživio je u filmovima o Harryju Potteru. Bio je dio glumačke postave, a tumačio je jednog od učenika Slytherina.

Ipak, ambicije su ga odvele iza kamere pa se Ackerley odlučio za produkciju.

S godinama je prešao i na režiju, a 2014. godine otvorio je vlastitu producentsku tvrtku, koja potpisuje velike filmske uspješnice poput 'I, Tonya', 'Birds of Prey' i 'A Promising Young Woman'.

NAJVEĆA PODRŠKA Zvijezda filma 'Barbie' prvim novcem od glume otplatila je majčin dug: 'To bi svatko učinio'

Slavni par se zaljubio na snimanju Suite Française, a vjenčali su se 2013. godine na tajnoj ceremoniji, kako piše E!.

Prije veze bili su prijatelji i cimeri. Ne vole se medijski eksponirati, no nekoliko puta paparazzi su ih snimili u zajedničkoj šetnji tijekom koje su razmjenjivali poljupce.

ROZE CIPELE Popularne i danas: Povijest famoznih Barbie natikača na petu - kako su osvojile svijet

Podsjetimo, film 'Barbie' redateljice Grete Gerwig u manje od tri tjedna je postigao rekordnu zaradu od 1.03 milijarde dolara. Ona je time postala jedina ženska redateljica koja je samostalno režirala film koji je prešao zaradu od milijardu dolara.

Inače, posebno mjesto u čarobnom Barbielandu zauzima Barbie kuća koja je uređena u nijansama blistave ružičaste boje, donoseći raskošni šarm i eleganciju na veliki ekran. Međutim, zanimljivo je primijetiti da se među raskošnim elementima interijera kuće nalaze i lampe koje potječu iz naše regije.

SJAJNA JE VIDEO Margot Robbie fanove je prvo oduševila filmom, a sada i sa svojim skrivenim talentom...

Te lampe iz Barbie spavaće sobe u filmu zapravo dolaze iz Slovenije, točnije iz kreativnog brenda 'Brajak Vitberg', čije je središte  smješteno u Ljubljani. Ovaj ekskluzivni brend osnovan je 2019. godine i poznat je po izradi luksuznih komada namještaja.

Njihove 'Miami lampe', koje su inspirirane sunčanim duhom Miamija, izrađene su od prekrasnog kombiniranja plavog i ružičastog pleksiglasa, što im daje jedinstven i sofisticiran izgled.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare