To je to što me zanima!

Barbieri predstavio svoj novi roman pa se družio uz roštilj

Nakon što je predstavio svoj novi roman 'Eliksir istine', književnik Veljko Barbieri pozvao je prijatelje na druženje uz roštilj. Na Zagreb Book Festivalu, svoja su nova djela predstavili mnogi pisci
Vidi originalni članak


Književnik Veljko Barbieri gostovao je na Zagreb Book Festivalu. Roman 'Eliksir istine' priča je o kuharu špijunu koji svojim gostima spravlja razne delicije i kroz njihove prehrambene navike prosuđuje njihov privatni život.

Nakon potpisivanja, Veljko je prijatelje pozvao na druženje uz roštilj, a na pitanje što se iz toga može zaključiti o njihovu karakteru objasnio je smijući se: 'To samo znači da svi volimo pojesti dobru pljeskavicu ili ćevape'. 

Na drugom po redu Zagreb Book festivalu, svoje nove knjige predstavila su mnoga domaća, ali i strana književna imena. U sklopu programa, birao se i najbolji krimić iz biblioteke Balkan Noir, a nagradu od 50.000 kuna preuzeo je Nenad Stipanić za roman 'Stvarno je odlično baviti se kriminalom'. 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • funky_boy 23.05.2016.

    ....emisija "" jelovnici izgubljenog vremena "" koju je vodio dotični gospodin je vrh vrhova i volio sam to gledati...normalno , ovo pričam u svoje ime...

  • 23.05.2016.

    A gle ovog Stubljara, taj je redovan gdje se jede a pogotovo pije..

  • plik 23.05.2016.

    Kaj ti je zdravi život: kak ovaj s glazbalom ima lijepe, rumene obraščiće, pa čak i nos... :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare