To je to što me zanima!

Baš joj nisu to trebali učiniti: Zadesit će ih smrt u pustinji

Trojica oženjenih naučit će opaku lekciju jednom za svagda. Njihov čin bit će zapamćen, a osveta mlade djevojke će biti jedna od onih o kakvima se još godinama priča
Vidi originalni članak

Tri poduzetnika okupljaju se na svojem tradicionalnom godišnjem lovu. No ove godine jedan od njih poveo je i svoju ljubavnicu, seksi Jen. Mlada Jen (Matilda Anna Ingrid Lutz) otišla je na romantični odmor sa svojim bogatim dečkom Richardom (Kevin Janssens). Ali njihov romantični vikend naglo preraste u nešto posve drugačije jednom kad se u vikendici pojave i dečkovi nasilni prijatelji, Stan i Dimitri.

Nešto što je trebalo biti samo muško putovanje pretvorit će se u napetu potjeru usred pustinje. No svoj život neće morati paziti Jen, već grupa oženjenih muškaraca koji su počinili najveću grešku svojih života.

Film 'Osveta' kompanije Charades bio je jedan od hvaljenijih uradaka koji su bili prikazani na filmskom festivalu u Torontu. Premda je konkurencija na tom festivalu nevjerojatna, film je dobio svoje mjesto u kategoriji 'Toronto’s Midnight Madness'. Radi se o dijelu festivala na kojem se prikazuju značajno odrješitiji filmovi od uobičajenih te oni koji zasigurno nisu za svačije oči.

BILO JE VRIJEME Jesmo li napokon saznali tko je negativac u 'Deadpool 2'?

U pitanju je film o osveti, kako je očigledno iz imena filma. No film ima zanimljiv preokret. U 'Osveti' pratimo 'žrtvu' koja je i te kako naumila doći do svoje zadovoljštine.

Pogledajte novi foršpan

Glavne uloge drže mlada Matilda Anna Ingrid Lutz te Kevin Janssens, dok ćemo u ulogama nasilnika vidjeti Guillaumea Bouchèdea i Vincenta Colombea. Donekle neočekivano, ovu podosta nasilnu priču na kino platna nam dovodi mlada redateljica Coralie Fargeat.

Film u naša kina dolazi 26. travnja, u distribuciji Blitzfilma.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 19.04.2018.

    nešto slično već viđeno u "I spit on your grave"

Komentiraj...
Vidi sve komentare