Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Baš joj nisu to trebali učiniti: Zadesit će ih smrt u pustinji

Trojica oženjenih naučit će opaku lekciju jednom za svagda. Njihov čin bit će zapamćen, a osveta mlade djevojke će biti jedna od onih o kakvima se još godinama priča

Foto: Blitz Film i Video distribucija
3 komentara

Tri poduzetnika okupljaju se na svojem tradicionalnom godišnjem lovu. No ove godine jedan od njih poveo je i svoju ljubavnicu, seksi Jen. Mlada Jen (Matilda Anna Ingrid Lutz) otišla je na romantični odmor sa svojim bogatim dečkom Richardom (Kevin Janssens). Ali njihov romantični vikend naglo preraste u nešto posve drugačije jednom kad se u vikendici pojave i dečkovi nasilni prijatelji, Stan i Dimitri.

Foto: Blitz Film i Video distribucija

Nešto što je trebalo biti samo muško putovanje pretvorit će se u napetu potjeru usred pustinje. No svoj život neće morati paziti Jen, već grupa oženjenih muškaraca koji su počinili najveću grešku svojih života.

Foto: Blitz Film i Video distribucija

Film 'Osveta' kompanije Charades bio je jedan od hvaljenijih uradaka koji su bili prikazani na filmskom festivalu u Torontu. Premda je konkurencija na tom festivalu nevjerojatna, film je dobio svoje mjesto u kategoriji 'Toronto’s Midnight Madness'. Radi se o dijelu festivala na kojem se prikazuju značajno odrješitiji filmovi od uobičajenih te oni koji zasigurno nisu za svačije oči.

BILO JE VRIJEME Jesmo li napokon saznali tko je negativac u 'Deadpool 2'?

U pitanju je film o osveti, kako je očigledno iz imena filma. No film ima zanimljiv preokret. U 'Osveti' pratimo 'žrtvu' koja je i te kako naumila doći do svoje zadovoljštine.

Pogledajte novi foršpan

Glavne uloge drže mlada Matilda Anna Ingrid Lutz te Kevin Janssens, dok ćemo u ulogama nasilnika vidjeti Guillaumea Bouchèdea i Vincenta Colombea. Donekle neočekivano, ovu podosta nasilnu priču na kino platna nam dovodi mlada redateljica Coralie Fargeat.

Film u naša kina dolazi 26. travnja, u distribuciji Blitzfilma.

Tema: FILM

Message