To je to što me zanima!

Fotogalerija: J.Lo u seksi haljini, a Batman ne skida ruke s nje...

Pjevačica je nosila bijelu haljinu dizajnera Georgesa Hobeika iz kolekcije za jesen 2021. godine, koju je upotpunila sa Cartierovom dijamantnom ogrlicom. Affleck je nosio klasični crni smoking leptir mašnom
Vidi originalni članak

Kao prije 20 godina, Jennifer Lopez (52) i Ben Affleck (49) zakoračili su na crveni tepih i spremno pozirali pred fotografima u petak navečer na premijeri filma "Posljednji dvoboj" na Venecijanskom festivalu. Ovo je njihov prvi službeni izlazak u javnosti od obnavljanja veze u travnju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Da je Jen sretna, to nitko ne može poreći. Izlaskom iz auta pjevačica je prvo bacila pogled na svoj duboki dekolte, kako bi se uvjerila da sve na svom mjestu.

Affleck je nosio klasični crni smoking leptir mašnom. Pjevačica je nosila bijelu haljinu dizajnera Georgesa Hobeika iz kolekcije za jesen 2021. godine, koju je upotpunila sa Cartierovom dijamantnom ogrlicom.

Držeći se za ruke, u zagrljaju naslonjeni jedno na drugo, pred fotografima su izmijenili poljubac.

Affleck u povijesnoj drami  'Posljednji dvoboj' igra ulogu grofa Pierrea od Alencona. Zajedno s Matt Damonom je napisao scenarij po istoimenom romanu.

Damon je već ranije izjavio kako je sretan zbog njih.

Podsjetimo, 'Bennifer' kako su im mediji prozvali na početku veze, je obnovio svoju romansu nakon što je Jennifer ostavila umirovljenog sportaša Alexa Rodrigueza.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • nap 11.09.2021.

    J lo dobro izgleda

  • 11.09.2021.

    sve je lijepo od 20 do 40godina i gotovo kraj kak ne kuzite forsirati nešto što je prošlo prije 10godina sad je drlja

  • friklik 11.09.2021.

    Oprostio bih joj hiv,digao bih joj kredit....😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare