To je to što me zanima!

Baš kao pravi robijaš: Bieber 'pumpao' sklekove u zatvoru

23 SKLEKA U 27 SEKUNDI Teen zvijezda očito je pogledala previše filmova o 'cool tipovima' u zatvoru koji po cijele dane samo vježbaju pa je i sam vježbao u pritvoru
Vidi originalni članak

U pritvoru je proveo deset sati, a iskoristio ih je za tjelovježbu. Justin Bieber (19) prvo je malo brbljao s prijateljem Khalilom Amirom Sharieffom koji je također bio u pritvoru, a zatim se bacio na pod i počeo 'pumpati' sklekove. 

Kad su ga u ranim jutarnjim satima 23. siječnja priveli, priznao je da je pio, pušio marihuanu i uzeo nekoliko xanaxa, no unatoč tome Bieber je uspio napraviti 23 skleka u 27 sekundi što se vidi na snimci koju je snimila nadzorna kamera u policijskoj postaji u kojoj je bio pritvoren. 

Strani mediji ismijavaju Biebera da je pogledao previše filmova u kojima su zatvorenici 'cool tipovi' koji vježbaju i vladaju zatvorom pa je u pritvoru 'zabrijao' da je jedan od takvih tipova. S druge strane, moguće da je bio pretjerano nervozan pa su mu sklekovi poslužili kao ispušni ventil za nervozu i frustracije.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • tota_1 27.02.2014.

    vjezba po ravnoj crti...hahaahhhahahahah to se inace radi kad trebas dokazatda si pijan...sto je on ocito 'prehodo' normlno..tako da ocito nije bio pijan... ja bi se najradije smijala na ovaj članak..tako je nenormaln napisan da je to čudo jedno

  • kalerZ 27.02.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • pikac_1 27.02.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare