To je to što me zanima!

Baš sve za ljepotu: Lepu Brenu su 'izbalili' puževi na Tajlandu

Pjevačica je u Bangkoku s obitelji proslavila 26. godišnjicu braka sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem. Odsjeli su u luksuznom hotelu
Vidi originalni članak

Dok je odmarala na egzotičnom Tajlandu, srpska pjevačica Lepa Brena (57) podvrgnula se tretmanu uljepšavanja pomalo neobičnom metodom. Radi se o tretmanu pomlađivanja uz pomoć puževa koji joj 'plaze' po licu. 

TEŠKO ODRASTANJE Lepa Brena: U mladosti sam imala samo za kruh i jogurt...

- Sama pomisao na to da im puževi gmižu po licu mnogima nije ugodna, čak je i pomalo stresna, ali meni nije. Terapeut vam stavlja puževe koji, krećući se, ostavljaju tragove sluzi za koju tvrde da pomaže u pomlađivanju kože, zbog čega je ona poslije sjajna i meka -  rekla je pjevačica.

Objasnila je da se puževi prije tretmana moraju temeljito očistiti, te da jedu samo organsku hranu, a prije početka procedure borave u posebnoj vrsti karantene. Isto tako, otkrila je  kako se nije podvrgavala estetskim zahvatima ali kako redovito podliježe tretmanima ljepote.

Brena je u Bangkoku s obitelji proslavila 26. godišnjicu braka sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem. Odsjeli su u luksuznom hotelu u Koh Samuiju, a za svoj odmor su 'iskeširali' oko 370 tisuća kuna.

'KAD JE BAL...' Brena ženi posinka: Dat će 90 tisuća kuna za spavanje gostiju

Inače, Lepa Brena ne štedi na životnim radostima, a tome u prilog ide i činjenica će za skorašnje vjenčanje posinka Filipa Živojinovića i njegove odabranice Aleksandre Prijović samo za spavanje izdvojiti vrtoglavih 90.000 kuna. 

Naime, u hotelu Crowne plaza u Beogradu rezervirali su smještaj za goste koji će 21. lipnja na njihovu svadbu. U istom hotelu 2015. vjenčali su se Severina i Igor Kojić. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 21.03.2018.

    nek uživa na tajlandu

  • Boki8 21.03.2018.

    Stara srpska kuraba. Istrosena ko zeton. A sama sebe laze da je mladolikog izgleda.

  • Mthesecond 21.03.2018.

    Nekad muškarci odljepljivali za njom (možda ih se nađe još i kod nas :)) a danas žene odljepljuju za njenim sinovima...Hahaha...Koliko ih već ima :)) Za njenu lošiju polovicu,ne znam kako je on ranije kotirao kod žena,sad najvjerojatnije nebi prošao :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare