To je to što me zanima!

Gola Victoria: Basistica benda Maneskin pozirala u toplesu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Basistica benda Maneskin, koji je odnio ovogodišnju pobjedu na Eurosongu, na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj je potpuno gola
Vidi originalni članak

Nakon pobjede na Eurosongu, talijanski bend Maneskin, podigao je prašinu, a njihova popularnost svakog dana raste. Nedavno su najavili da pripremaju i glazbenu turneju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njihove društvene mreže prepune su komentara podrške, pohvale na neobičan stajling i ponekih molbi za brak. Ono što je sada privuklo pažnju javnosti je Instagram priča basistice Victorije de Angelis (21).

Naime, na društvenim mrežama, ova prekrasna prirodna djevojka, kako ju mnogi nazivaju, objavila je fotografiju na kojoj je gola. Njezine grudi prekriva samo njezina kosa i emotikon zvijezde koji je Victora stavila. 

POGLEDAJTE VIDEO Zavodniku Damianu pobjegla je ruka pa se dirao po 'alatki'

Mnoge muškarce privukao je izgled Victorije, a osim nje pažnju svojim izgledom plijeni i glavi vokal benda, Damiano David (22), za kojim su poludjele mnoge žene ne samo u Italiji već i diljem svijeta.

Prisjetimo se, na Eurosongu je bend pobijedio s pjesmom 'Zitti e Buoni', a bend čine basistica Victoria De Angelis, gitarist Thomas Raggi, Damiano David kao glavni vokal i bubnjara Ethan Torchio.

DAMIANO DAVID Talijan iz Maneskina pozirao u minici, obožavateljice: 'Ženi me'

Idi na 24sata

Komentari 19

  • mandima 08.06.2021.

    Baš ste senzacionalni! Goli su svi već odavno na fotografijama Oliviera Toscanija. I pazi sad još - bez kose i zvjezdica i još se i šlataju. Ako želite hvatati klikove na ovom bendu, možda bi se trebali potruditi i izvan instagrama.

  • eddie 08.06.2021.

    koga boli briga

  • purple.heart 07.06.2021.

    Cura je lijepa sto je je. Ali meni su fascinantniji ovi u komentarima (pretpostavljam muski) koji su sad wow bravo a kad su se oni muski skinuli (i to ne goli) onda je bilo "sto izvode"...

Komentiraj...
Vidi sve komentare