To je to što me zanima!

Batelić će otvoriti Doru: Bit će ludo, pripremam pravi spektakl

Iako nije rekla, pjevačica će, navodno, izvesti pjesmu 'Crazy' s kojom se prošle godine predstavila u Lisabonu. Pjevačica tada nije osigurala ulazak u finale, no bila je zadovoljna svojim nastupom
Vidi originalni članak

Uzbudljive vijesti, napisala je Franka Batelić (26) na društvenoj mreži i zaintrigirala obožavatelje. Pjevačica je otkrila kako će imati čast otvoriti u subotu ovogodišnju 'Doru' u Opatiji, izbor za pjesmu Eurovizije. 

- Igor Barberić i ja smo pripremili spektakl. Bit će ludo - izjavila je supruga sada već bivšeg nogometnog reprezentativca Vedrana Ćorluke (32). 

Pjevačica će izvesti pjesmu 'Crazy', kojom se prošle godine predstavila u Lisabonu. Ovaj će put biti u zanimljivoj kombinaciji uz plesače te će pjevati i svoje druge dvije uspješnice, javljaju s HRT-a. Pjevačica na Eurosongu pjesmom nije osigurala ulazak u finale, no bila je zadovoljna nastupom. 

- Kako sam već puno puta rekla, samo stati na eurovizijsku pozornicu i pjevati pred milijunima gledatelja, za mene je velika pobjeda! Poznato je da je prvo polufinale bilo toliko jako i drago mi je sto sam bila njegov dio. Mjeseci rada su iza nas i ponosna sam na sve koji su uz mene na tom putu. Zahvaljujem svima koji su glasovali za nas i nadam se da vas nisam razočarala - rekla je Batelić koja je natjecanje završila na 38. mjestu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zvijezda show programa bit će Vanna, koja je 2001. Hrvatsku predstavljala na Pjesmi Eurovizije sa skladbom 'Strings of My Heart'. Očekuje se i nastup Mije Negovetić, Dine Jelusića i udaraljkaškog sastava Sudar Percussiona.

Uredništvo Dore 2019. donijelo je odluku o redoslijedu izvođenja pjesama, 16. veljače u Opatiji, u dvorani Marino Cvetković. Tako će se prvi na pozornici naći Bojan Jambrošić i Danijela Pintarić, a natjecanje će zatvoriti rock sastav Manntra.

Redoslijed izvođenja pjesama bit će sljedeći:

  1. VRIJEME PREDAJE - BOJAN JAMBROŠIĆ & DANIJELA PINTARIĆ
  2. TELL ME - JELENA BOSANČIĆ
  3. NISAM TO ŠTO ŽELE – KIM VERSON
  4. NE POSTOJIM KAD NISI TU – JURE BRKLJAČA
  5. DON'T GIVE UP – BETA SUDAR
  6. TEBI PRIPADAM – LEA MIJATOVIĆ
  7. BACK TO THAT SWING – GELATO SISTERS
  8. BRUTALERO – LUKA NIŽETIĆ
  9. ALL I REALLY WANT – ELIS LOVRIĆ
  10. INDIGO – DOMENICA
  11. THE DREAM – ROKO
  12. REDEMPTION – EMA GAGRO
  13. TEK JE POČELO – LIDIJA BAČIĆ LILLE
  14. TOWER OF BABYLON – LORENA
  15. I BELIEVE IN TRUE LOVE – BERNARDA
  16. IN THE SHADOWS – MANNTRA

Pratite nas na našem Instagram profilu!  

BOLJE DA NISU SKUPA: Ovi horoskopski parovi se međusobno varaju iza leđa, nema šanse da uspiju

Idi na 24sata

Komentari 26

  • rvisosevic 12.02.2019.

    Franka Batelic promovira sebe i sebe i sebe..koje li ironije ..i to na izboru za Eurosong gdje je Hrvatska postigla najgori rezultat u povijesti Eurosonga.uz duzno postivanje njezinog truda koji je bio neosporan..nemoze se sakriti i prisjetiti tog loseg rezultata gdje je tome znatno doprinio autor pjesme ...a sada ga hrt hoce rehabilitirati i revitalizirati kao da smo gluhi i dementni.

  • 11.02.2019.

    Jedna od najgorih pjesama....totalni promašaj

  • Bubachica 11.02.2019.

    Bas se slucajno nasla na Zrcu kad i Corluka i slucajno ga uhvatila i slucajno nebi inace ni znali za nju...Jedino joj ovo zubalo ostalo od nje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare