To je to što me zanima!

Batelić objavila video sina za klavirom: 'Sretan rođendan živote moj, zauvijek ću biti tu'

Malenom Viktoru najljepše želje poželjela su i mnoga poznata lica, plesačica Valentina Walme, glumica Bojana Gregorić Vejzović te drugi, a video ima više od 14 tisuća pregleda
Vidi originalni članak

Pjevačica Franka Batelić (29) i umirovljeni nogometaš Vedran Ćorluka (35) proslavili su sinov drugi rođendan, pa je tim povodom pjevačica objavila video kako sinčić zaigrano 'svira' klavir.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

- Sretan rođendan živote moj - napisala je emotivno pjevačica i nadodala na engleskom kako je sunce njenog života koje ima toliko ljubavi, ali i da će zauvijek biti tu za njega.

Malenom Viktoru najljepše želje poželjela su i mnoga poznata lica, plesačica Valentina Walme (28), glumica Bojana Gregorić Vejzović (49) te drugi. A video ima više od 14 tisuća pregleda.

Podsjetimo, par je sretnu vijest podijelio u kolovozu 2019. te su uskoro otkrili i spol djeteta. U posljednjim danima trudnoće pjevačica i nogometaš istaknuli su kako i dalje nisu sigurni kako će nazvati mališana.

VIKTOR IH JE PROMIJENIO Franka Batelić: 'Prve tri godine braka su nam bile totalno lude'

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Marko 1975 06.01.2022.

    Kako to da uspješna pjevačica nije u Srbiji, bolje da se drži Čorluke i poklopi ušima i bude normalna, kako ne kuži da je to neide.

  • 33beg33 05.01.2022.

    još malo i mali će dirigirati na božičnom koncertu u beću,talent na mamu

  • Trump Jong Un 05.01.2022.

    Bit će još više pregleda sad kad si krenula put istoka

Komentiraj...
Vidi sve komentare