To je to što me zanima!

BB Antonio opet u drami zbog Lucije: Zašto ti mene ne voliš?

SAPUNICA IDE DALJE Križevčanin je svojoj reality simpatiji već nekoliko puta izjavio ljubav, a iako ga je svaki put dosad odbila, čini se kako on ne odustaje
Vidi originalni članak

Stanari Big Brother kuće, Antonio Benčak (21) i Lucija Stojak (23) imaju prilično turbulentan odnos.  Malo se svađaju, malo se mire, a sada je zaljubljeni Križevčanin opet pao u očaj kada mu je Splićanka ponovila da ne gaji iste osjećaje prema njemu. Naime, Antonio je Luciju odlučio pitati zašto je zaljubljen u nju.

'TRESLE' SE PLAHTE BB Bojan je pokazao guzu, a 'pao' je i seks s Ana-Marijom?

- Što ja znam zašto si se zaljubio u mene. Zato što si retardiran. Mislim što da ti kažem -  odgovorila mu je 23-godišnja Splićanka kroz smijeh.

- Pa mislim da jesam - priznao je Antonio, koji se ponovno pokušao približiti svojoj BB simpatiji.

- Čekaj, je l' to priznanje da si još uvijek zaljubljen u mene? - upitala je Lucija, na što je Križevčanin nastavio s pitanjima.

JEDAN STANAR MANJE Gledatelji su odlučili: Petar je izbačen iz Big Brother kuće

- Zašto ti mene ne voliš? - uporan je bio Antonio.

- Zašto ja tebe ne volim? Pa drag si ti meni. Znaš ti to, ali ne onako kako sam ja tebi draga - ponovila mu je Lucija, nakon čega je tužni Križevčanin ostao sjediti u dnevnom boravku.

Podsjetimo, Antonio je svojoj simpatiji Luciji već nekoliko puta izjavio ljubav, a iako ga je svaki put dosad odbila, čini se kako on ne odustaje.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • serpentine 03.04.2018.

    Kad će ovo s*anje više završiti.pola članaka je za je*eni bb.koliko to već traje??malo predugo

  • MynameisNO 03.04.2018.

    Najžalosnije je to što ovakvi prave "show" i ovoga tjedna neće napustiti kuću.

  • Red_army 03.04.2018.

    Lucija je jedno 5 rangova iznad njega po svemu. On je za nju dječarac. Možda je arogantna i drska ali ovaj mali nema dostojanstva i karaktera koliko je pod noktom crno. Bolje da je ostao doma i bario ženske preko interneta bio bi vjerovatno sretniji danas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare