To je to što me zanima!

BB Bojan se naljutio: 'Pripazi na ponašanje, jesi li me čula?!'

Velikogoričanki se od samog početka svidio Bojan. S vremenom su postali bliski, navodno su se 'zaigrali' ispod pokrivača, a u posljednje vrijeme često se svađaju
Vidi originalni članak

Zbog nesuglasica unutar tima 'Glee' Ana-Mariju Brdek (30) ponovno je isprovocirala reakcija njezine reality simpatije, Bojana Mrđenovića (34).

A VOLI I MUŠKARCE BB Lidija: 'Kad bi mi se pružila prilika spavala bih sa ženom'

- Joj, ne mogu, naživcirala sam se, ne da mi se raspravljati s kretenom - rekla je. Siščanin je odmah burno reagirao i pitao odnosi li se njezina reakcija na njega.

- Da, odnosila se - rekla je Ana-Marija, koja se odmah ispričala zbog ponašanja. 

- Onda imaš malo žešći problem, curo, raščisti s glavom i ohladi malo - poručio joj je Bojan.

- Ja da ohladim?! - spominjući njegovo dosadašnje ponašanje prema njoj.

- Jesi li me čula?! Pripazi na ponašanje i reakcije! - derao se Bojan. 

RASPRAVA NA TULUMU Reality 'drama': BB Marin je plakao jer mu nedostaju cajke

- Nemoj se derati  tako na mene, tako se nitko neće derati na mene -  obranila se Ana-Marija.

- Ja se derem na koga hoću i koliko hoću! -  uzvratio joj je. Njihov odnos nedavno je prokomentirao Ana-Marijin najbolji prijatelj Vedran.

- Ja znam da se ona doslovno 'zacopala' u tog dečka, ali mislim, iskreno, da je bila u sličnim vezama i da je iz njih izašla brzo - naglasio je Vedran, spomenuvši kako je njegova prijateljica i u vanjskome svijetu vrlo izravna kad su odnosi u pitanju.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • Zelenoko 08.04.2018.

    Anamarija plače zbog Bojana, Antonijo zbog Lucije, Marin zbog cajki a uskoro će i Bogo zbog Anezi. Ove godine sve neke nesretne ljubavi u kući. :D

  • LavandaLavanda 08.04.2018.

    Od samog početka "gradi" vezu na svojim osjećajima ( nagonima), bez nekog njegovog odgovora većeg od bezazlene pusice , čovjek joj od početka kulturno daje signale da nema takve nagone prema njoj, fino se druži s njom jer mu je slučajni izbor sudbine i odnosa u kući dodjelio nju, u ničemu nije pretjerao, a da bi ona imala osnovu isplesti priču o romansi, osim jednosmjernoj i sad kad mu je došao dan u kojem ne želi njezinu blizinu, ona drami, on je konj, kreten, još malo pa će reć da ju je iskoristio. Nekad su djevojke bile puno dostojanstvenije... sve više mi se sviđa Lucija, koja ima isti problem sa Antonijem, pa je istjerala na čistac da nisu imali ništa zajedno kako je on lagao, samo je pogriješila što ga nije otkantala ovako, grubo pa ga se riješila. Jedino što je Antonijo tutlast, pa nije kadar iskonstruirati priču o ljubavi desetljeća, kao ova mala. Iako mislim da to radi nesvjesno, ona je izmanipulirala gledateljstvo, zasigurno.

  • irinn 08.04.2018.

    On ima neku mračnu stranu to je sigurno, ali ona se toliko ponižava sa svojim ponašanjem da je neugodno za gledati.Možda da je malo pokazala manju zainteresiranost bi ga još i intrigirala, ovako se ponaša kao krpa za brisanje poda a on je onda tako i koristi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare