To je to što me zanima!

Dubravka u mlađim danima: U minici je izazvala lančani sudar

'MLAĐE JE SLAĐE' Dubravka je rastavljena, a sada je u drugom braku. Prvi muž od nje bio je stariji 14 godina, a sadašnji muž Darijan Škrbić mlađi je 12 godina
Vidi originalni članak

Rođena Vinkovčanka sa zagrebačkom adresom, Dubravka Ujević Veron (46), pohvalila se nedavno u Big Brotheru kako je u mlađim danima bila 'pogubna' za muški rod. 

POPUSTILE KOČNICE 'Vrući' poljupci: Anči navalila na Luciju, a Anezi ljubila Luku

- Jednom sam izazvala lančani sudar. Imala sam minicu i tip se umjesto u promet, zagledao u mene. Tad sam valjda najbrže u životu hodala u štiklama jer mi je bilo jako neugodno i bila me sramota  - rekla je diplomirana inženjerka prometa. 

Slavonka se pohvalila i fotografijom od prije 10 godina na kojoj ima dugu crnu kosu, a šminkala se u istom stilu kao i danas. Dubravka je rastavljena, a sada je u drugom braku. Prvi muž je od nje bio stariji 14 godina, a sadašnji muž Darijan Škrbić mlađi je 12 godina.

ŠOK I NEVJERICA Tomislav je predstavio novog BB stanara: Stigao je Miroslav

- Jako ga volim, super mi je jer mi je 'mlađe slađe' - rekla je Ujević Veron koja ima punu podršku supruga. Jedini joj je uvjet, kako kaže, da se ne seksa i ne ljubi u kući. Vinkovčanka nema djece, a za njima ne žali jer smatra 'da se to nekome dogodi, a nekome ne'. 

- Nemam djece, priviknula sam se na to i sada živim s tim. Hoću li imati djece? Mislim da ne, jer smatram da sam prestara. Da sam mogla, želja bi mi bila roditi dječaka jer smatram da muškarci prolaze puno bolje u životu, imaju veće plaće, nemaju menstruaciju, ne muče se kao žene, ne rađaju i da se ponovno rodim željela bih biti muško - rekla je Dubravka. 

POPUSTILI STRASTIMA Anezi i Luka završili u krevetu: 'Suzdržavam se od poljubaca'

Pohvalila se i fotografijom iz 2010. na kojoj je s modnim dizajnerom Jurajem Zigmanom (33) na kojoj nosi haljinu iz njegove kolekcije. Tada je imala i kratku crvenu kosu. 

- Zigman je najpozitivnija, najoriginalnija i najmaštovitija osoba u okruženju. Bio je gušt upoznati ga - rekla je. Vinkovčanka je u Big Brother kući morala glumiti majku stanara Nikole Vidovića (21) i Matije Štainera (24) te voljeti fiktivnog supruga Marijana Lisaka (48). Njezinom pravom suprugu to ni najmanje ne smeta, a ona je sinoć prekinula taj zadatak jer je, kako kaže, jedva izdržala tri i pol tjedna. 

- Ma, nema ljubomore, neka se Dubravka pridržava svega što smo se dogovorili prije ulaska - rekao je Darijan. Otkrio je kako je diplomirana inženjerka bila vrlo uzbuđena prije ulaska u karantenu, ali i da je zapravo on trebao ući u kuću - rekao je za RTL.

BB JURAJ 'OTVORIO DUŠU': 'Lili je manipulatorica, a istina je da je u showu pao i šamar...'

Vinkovčanka se nedavno razgolitila i za Big Brotherov striptiz što joj nije predstavljalo problem. Uspješno je parirala mlađim kolegicama. 

- Malo sam se udebljala i više ne izgledam kao prave plesačice - našalila se. 

Dubravka je trenutno nezaposlena, a hobiji su joj glazba, film, sport i kuhanje. Tvrdi da joj je životni moto 'Živi i pusti druge da žive'. 

Pročitajte sve skandale koji su se dogodili u Big Brotheru: kad je pao prvi seks, a kad je pao prvi brak. 

Idi na 24sata

Komentari 134

  • Popy_1 05.03.2020.

    Odvratni ste! Radujete se i tudoj smrti. Al postoji karma...

  • Ljenjuškanje 22.02.2018.

    Nit pogledala ovo ko fol show...procitala 2-3 članka.. SHOW. Ekipo koji ovo uopće gledate - bojkot ovom

  • vratina 22.02.2018.

    bicikla nebi naslonil na nju

Komentiraj...
Vidi sve komentare