Obavijesti

Show

Komentari 90

Anezi i Luka završili u krevetu: 'Suzdržavam se od poljubaca'

Anezi i Luka završili u krevetu: 'Suzdržavam se od poljubaca'
13

Logično je da ako sam blizu tebe, da se moram suzdržavati od poriva da te zagrlim, poljubim, zažvalim. Ako si u krevetu s nekim, ta se šansa povećava, rekla je Anezi

VIDEO

Pjevačica Anezi (31) i samoprozvani zavodnik Luka Rok (24) otpočetka su bliski, a ona je sada u razgovoru s Tomislavom Rosom (26) priznala kako joj je najzgodniji. 

- Rekla sam mu: 'Gledaj, ako si ti meni simpatija i ako imam 31 godinu, logično je da ako sam blizu tebe, da se moram suzdržavati od poriva da te zagrlim, poljubim, zažvalim i tako dalje. Ako si u krevetu s nekim, ta se šansa povećava - prepričala je Anezi što je rekla Luki. Tomislav je istaknuo kako je sretan zbog njih dvoje. 

- Meni je drago vidjeti golupčiće. Vi ste jedini golupčići u Big Brother kući - rekao je Splićanin koji se nada da će se Anezina i Lukina simpatija razviti u nešto više. Sreću pjevačice je narušila svađa s Lucijom (24) nakon javnih nominacija. Splićanka ne može pjevačici zaboraviti što ju je prozvala 'licemjernom lažljivicom'. Djevojke su vikale jedna na drugu pred svima stanarima i nisu birale riječi. 

- Jedini koji iz mene u ovoj kući može izvući ludost je Luka i samo me on može povrijediti. Ti imaš prirodni šarm koji može zavarati - rekla je Anezi Luciji koja ju je kritizirala i zbog njezine veze s Lukom te razlikama u godinama. 

- Ti si sad luda. To je sada moj posao. Jedino mogu reći da si ti jadna. Smiješna si mi - istaknula je Lucija svađajući se s Anezi dok su ostali stanari samo slušali. Nastavila ju je kritizirati i rekla joj da ne bi mogla snimiti ni reklamu za deterdžent. 

- Došla si se ovamo samo promovirati - zaključila je Lucija. Luki je smetalo što se Anezi cijelo vrijeme raspravljala sa Splićankom. Rekao joj je da se svađa s njom ili da bude s njime. 

- Ok. Odlučila sam se da se neću svađati s njom - obećala mu je Anezi dok je Luka rekao da ju je sada šarmirao. Par se kasnije povukao u spavaću sobu gdje su prvi put spavali skupa u krevetu otkad su u Big Brother kući. Cijelo vrijeme su si šaputali dok se oko njih čulo samo hrkanje, a činilo se kao da Luka izvode neke 'manevre' ispod popluna. 

Pogledajte najbolje provale u Big Brotheru!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama