To je to što me zanima!

BB Hamdija (41) postao je djed

BB pobjednik otkrio je i kako i dalje živi od milijun kuna koje je osvojio prije 15 godina u popularnom realityju. Napravio je luksuznu kuću s jacuzzijem i saunom, a pokrenuo je i biznis
Vidi originalni članak

Hamdija Seferović (41), pobjednik druge sezone Big Brothera postao je djed, saznaje RTL Exkluziv. Naime, kći Laura nedavno je rodila, a bivša reality zvijezda ne krije oduševljenje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Postao sam djed, dobio sam prekrasnu unučicu Ajlin, stvarno lijepa beba moram priznati. Moja djeca nisu bila tako lijepa, ali ovo je stvarno prekrasno dijete i evo nek mi je živa i zdrava, to je ono najbitnije - rekao je Hamdija za RTL Exkluziv i dodao: 

- Kao djed se osjećam mlad i zgodan, to mi je jako bitno. Još nemam osjećaj da sam sad djed. Dobio sam bebicu jednu malu u naručje i gledaš je i tek nakon nekog vremena shvatiš da je to tvoja unučica - ponosno je priznao. 

BB pobjednik otkrio je i kako i dalje živi od milijun kuna koje je osvojio prije 15 godina u popularnom realityju. Napravio je luksuznu kuću s jacuzzijem i saunom, a pokrenuo je i biznis. 

Hamdiji ide i u ljubavi. Sa suprugom Alisom u braku je već 23 godine, a tajna sretne veze je, kaže, poštovanje. 

- Jednostavno, poštivanje jedno drugog. Naravno, bilo je tu i uspona i padova i trzavica, kao kod svih, ali evo sve smo to prebrodili i tu smo gdje jesmo", kaže Hamdija koji smatra kako je svatko krojač vlastite sreće - rekao je za kraj. 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • 10.01.2021.

    Od kuda ste njega izvukli?

  • Lui 14 10.01.2021.

    Romska posla

  • saborski pacov 10.01.2021.

    Hamdija oćeraš doćeraš d.o.o. ili ti šverc plagiranim robnim markama !

Komentiraj...
Vidi sve komentare