To je to što me zanima!

BB je kaznio Ljiljanu šutnjom, Anči: 'Da je bar tako cijeli dan!'

Otkako si ušla u kuću, više puta si do sada otkrila stvari iz vanjskog svijeta i govorila kako su pojedini stanari predstavljeni. To je strogo zabranjeno, rekao joj je u ispovjedaonici
Vidi originalni članak

Zaredale su se pogreške 60-godišnje Ljiljane Lipovac, koja voli puno pričati, a Big Brother ju je kaznio tamo gdje najviše boli – šutnjom.

NOVA BB DRAMA Prvo su dobili infekciju, a sada je Luka Rok završio u bolnici

Nemilosrdni Big Brother uočio je kako razgovorljiva pjesnikinja Lili previše priča pa tako nekom stanaru kaže ono što ne bi smjela. Upravo zbog toga, stanarka je kažnjena i to s četiri sata šutnje, piše RTL.

- Otkako si ušla u kuću, više puta si do sada otkrila stvari iz vanjskog svijeta i govorila kako su pojedini stanari predstavljeni. To je strogo zabranjeno. Zbog svega toga moraš šutjeti četiri sata i ne smiješ reći niti jednu jedinu riječ. Za to vrijeme moraš napisati pjesmu koju ćeš kada ti završi kazna pročitati svim stanarima. Ljiljana, s obzirom na to da si ti vođa tima, netko te za to vrijeme mora zamijeniti na tom mjestu, a to će biti Dubravka -  rekao je Big Brother Ljiljani, koja se odmah primila zadatka.

NE ODUSTAJE Uz vruću masažu Antonio opet priznao Luciji da mu se sviđa

Nakon što je napustila ispovjedaonicu, a Duda objasnila o čemu se radi, svi su stanari bili oduševljeni. 

- Da je bar tako cijeli dan - prokomentirala je Anči.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • nensi20 24.02.2018.

    Baba je živa katastrofa ...prestrašno

  • Vin Benzinac 23.02.2018.

    Baba je grozna, a kazna je preblaga.

  • davor430 23.02.2018.

    Iritantna i naporna !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare