To je to što me zanima!

BB Lidija: 'Kad bi mi se pružila prilika spavala bih sa ženom'

SKLONA EKSPERIMENTIRANJU Ribica je povjerila Anezi kako bi željela spavati sa ženom ako bi joj se pružila prilika. Nakon toga se pravdala da voli i muškarce
Vidi originalni članak

Natjecateljica 'Big Brothera', koja radi kao konobarica u Blagorodovcu kraj Garešnice, raspričala se o svojim sklonostima sustanarki Aleni Nezirević Anezi (31).

- Kad bi mi se pružila prilika, možda bih spavala s nekom ženom. Evo, izjavila sam da svi znaju i čuju, pa da ne bi bilo tračeva tu po kući - rekla je Lidija Marić Ribica (45).

ODMALENA VOLI SCENU Mama BB Karle: Rekli su mi da je moja kći rođena za estradu

Nju je šokiralo Ribičino priznanje, pa je u nevjerici tražila od Lidije da ponovi svoje tvrdnje. Nakon toga Lidija joj je odbrusila: 'Sad više nećeš htjeti spavati sa mnom?’ Kad je shvatila da je pretjerala svojom reakcijom prema Anezi, počela se pravdati kako je privlače i muškarci, ali je objasnila da žene obožava. Anezi joj se na to samo nasmijala.

'DOBRIŠA CESARIĆ?' BB Marijan je ugrozio zadatak: Ne zna tekstopisca naše himne

- Dobro, volim i muškarce, ali volim i žene. Možda sad ne baš onako seksualno, ali ih ipak volim. Obožavam ih - rekla je Ribica. Lidijin suprug, koji u Njemačkoj radi dok mu je žena u izolaciji, nije želio komentirati njezine izjave.

OTAC BB MARINA: 'To je moj sin, a prijatelji kažu da je dobro odgojeno dijete!'

- Nemam nikakvih komentara na to što moja supruga priča da voli žene. Ja ni ne gledam taj ‘Big Brother’ - kratko nam je rekao. Podsjetimo, Lidija svom suprugu nije ni rekla da ulazi u show. Samo je svoju tajnu prije ulaska u kuću podijelila s kćerima.

- Muž ne zna da sam u ‘Big Brotheru’. Valjda će sad saznati - rekla je Lidija pred cijelom nacijom. S partnerom je ranije, žalila se u showu, imala problema, a jednom prilikom mu je, tvrdi Ribica, čak spakirala kofere i htjela ga iseliti. Lidija i suprug su imali i profile na stranicama za upoznavanje, gdje su se dopisivali s potencijalnim partnerima.

Jednom prilikom je Lidija pronašla u suprugovu mobitelu fotografije Dubravke Ujević Veron (46), bivše natjecateljica showa, s kojom se on prije dvije godine dopisivao, a razmjenjivali su fotografije i videa. On se kasnije opravdao da ne zna zašto je to Lidija ispričala i da on tu ženu ne poznaje. Međutim, potvrdio je da je imao profil na stranici za upoznavanje i da se dopisivao s raznim ženama. Profil je izbrisao.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • trulesk5 07.04.2018.

    Ja bi spavao sa njom

  • hrvaticahrvatica 07.04.2018.

    Bas trakelja bezveze..

  • cimerrr 07.04.2018.

    Napokon da netko izađe iz ormara. Mogla bi povući i ostale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare