To je to što me zanima!

BB Mira: Ivana L. uzbuđuje Mrkvica pa želi seks s njim

Veliki Brat je poslao Miru i Krešu na romantičnu večeru. Krešo je bio oduševljen dok je Splićanka Mira bila zabrinuta jer je vani ipak gleda dečko
Vidi originalni članak

Mira i Krešo su se našli sami u kući pa su počeli komentirati odsutne stanare. Mira je započela s Rinom. Ispričala je Kreši kako se prije nekoliko dana rasplakala, a Rina ju je sa smiješkom promatrala iza ogledala. Krešo je bio šokiran. Savjetovao joj je da nikako ne priđe prva Rini s isprikom. Dotaknuli su se i Ivana L. Miri je on čudan i misli da je gay. Ispričala je kako stalno priča s curama, a dečke izbjegava jer mu se sviđaju.
- Ja mislim da je on napaljen na Ivana M. jer ga previše brani - rekla je Mira. Krešo je kod Ivana L. primijetio samo eksplozivnu narav zbog bezrazložnog izderavanja na Elizabetu. Nije htio ulaziti u detalje te priče. Mira o Elizabeti nema dobro mišljenje jer se okreće kako vjetar puše, no Krešo je uporno branio 'kuharicu' Betu. Kasnije su Mira i Krešo otišli na romantičnu večeru. Krešo je dobio odijelo, a Mira haljinu. Presvukli su se svatko u svojoj sobi. Kada je Mira bila gotova, Krešo joj je pokucao na vrata i otpratio je do stola. Bilo mu je neugodno i sav se zacrvenio. Ni Miri nije bilo svejedno jer je vani gleda dečko. Mira je rekla Kreši da ga doživljava kao brata dok on Miru vidi drugačije.
- Nisi opterećena šminkom, a istodobno ostavljaš dojam više nego ijedna cura u kući - rekao joj je. Dodao je i kako će sigurno biti dobra žena i majka. Mira je nastavila tamo gdje je stala prije večere. Na tapeti su, naravno, opet bili stanari. Saša joj je slatkorječiv dok za Moniku misli kako joj je jedino važan novac. Valerija joj nema dovoljno adrenalina, a Sabinu je opisala kao zlopamtilo.

MRKVICA NA LEĐIMA NAPISAO BAD BLUE BOYS
Stanari su oslikavali majice za Markov meč u ringu. Mrkvica je na majicu stavio Dinamove simbole, a na leđima je ispisao Bad Blue Boys. Mira i Ornela misle da se tako ulizuje gledateljima.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Zerlu 30.10.2008.

    vratite nam Teletabise.. ovo postaje nepodnosljivo i uz apaurine, helaxe i ostalu kemiju.. --- sve nakon izlaska na promatranje, obavezno.. PTSP je za njih samo mala prehlada..

  • torca_zg 30.10.2008.

    mrkvu za vodu bbb

  • thelma 30.10.2008.

    nanačasti bilde si piše bbb na leđa? neeeeeeeeeeeeee! molim te nemoj, sram me kaj sam iz zagreba!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare