To je to što me zanima!

BB Mirjana pokazala trudnički trbuh: 'Evo me nakon 33 tjedna'

Praizović je trenutačno u radosnom iščekivanju. Ona i njezin suprug Rene odbrojavaju do rođenja sina, a za to vrijeme Mirjana je fotografijom svojim pratiteljima ukazala na to koliko se promijenila u posljednjih godinu dana
Vidi originalni članak

Nekada kontroverzno reality lice, Mirjana Praizović (27), koju domaći gledatelji pamte po sudjelovanju u showu 'Big Brother' trudna je osam mjeseci, a u iščekivanju prinove javlja napredak svojim pratiteljima. 

- Volim te, Rene - kratko je Mirjana poručila u istoj objavi svom suprugu Reneu, kojeg je upoznala za vrijeme njegovog ljetovanja na našoj obali. 

Fotografijom je podsjetila svoje pratitelje kako je izgledala prije točno godinu dana, a razlika je očigledna, što ne čudi s obzirom na to da je, kako je napisala, trudna već puna 33 tjedna. 

U AUSTRIJI BB Mirjana se udala: 'Ja sam već u petom mjesecu trudnoće'

Prije nekoliko mjeseci nekadašnja BB natjecateljica otkrila je da se udala za izvjesnog Renea Obergantschniga iz Austrije, gdje trenutačno i živi te s nestrpljenjem čeka prinovu u obitelji. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 21.07.2020.

    jel se slikaju te naslikuse kao recimo ona i sabina sntl sa muzevima???

  • 21.07.2020.

    Aj da je našla nekoga, činila se hladna

  • mibu 21.07.2020.

    Znači opet joj fali pozornosti, žena mila to su osobne stvari koje nikog ne zanimaju a ti se naslimavaj za sebe-Bruno!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare