To je to što me zanima!

BB Mirjana raznježila pratitelje fotkom sa sinom: 'Medenjaci'

Iako je nekad slovila za kontroverzno reality lice, Mirjana je danas prava obiteljska žena. Prije nekoliko mjeseci se udala, a nedavno je dobila i sina. Uživa u svakom trenutku s njim
Vidi originalni članak

Mirjana Praizović (27) slovila je za kontroverzno reality lice nakon sudjelovanja u showu 'Big Brother'. No nekada razuzdana djevojka danas uživa u obiteljskoj idili.

POGLEDAJTE VIDEO: BB Mirjana provocira fotografijama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Udala se prije nekoliko mjeseci, a ona i suprug Rene Obergantschnig prije dva mjeseca postali su ponosni roditelji sinčića kojemu su nadjenuli ime Konstantin.

Dječak je bio težak 4179 grama i dugačak 57 centimetara.

- Isti je tata, na mene nema ama baš ništa - zaključila je Mirjana. Sretna obitelj živi u Austriji.

Mirjana je bila poznata po objavljivanju golišavih fotografija na društvenim mrežama. No sada se staložila. Otkako je rodila, na njezinom Instagram profilu možemo vidjeti samo fotografije sa sinom. 

DRŽI GA U NOSILJCI BB Mirjana je pokazala sinčića

Na posljednjoj fotografiji koju je objavila pozirala je s malenim Konstantinom i poručila kako uživa u majčinstvu. Mirjana u pidžami leži na fotelji dok joj se sinčić privio uz tijelo. Objavom je raznježila pratitelje.

- Medenjaci. Kako je sladak - pisali su joj.

Inače, Mirjana i njezin suprug Rene vjenčali su se u Austriji. Ceremonija je bila samo kod matičara zbog tada novonastale situacije s pandemijom korona virusa. Upoznali su se u Hrvatskoj, na odmoru u Medulinu. 

- Crkveno vjenčanje ćemo napraviti iduće godine s užim krugom prijatelja i rodbine i naravno našom bebicom koju ćemo tada i krstiti  - rekla nam je svojedobno Mirjana.

POGLEDAJTE 2. EPIZODU 'FIRME':

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Ovca007_1 02.11.2020.

    Naprjed Mirjana, pokazi ti njima kak se mjesi pita, da se poslje i tepsija polize

Komentiraj...
Vidi sve komentare