To je to što me zanima!

BB Mirjana se udebljala 20 kila u trudnoći: 'Jesi jela germe?'

Našalio se Goran Kaleb ispod njezine posljednje fotografije. Goran i Mirjana su prijatelji otkako su skupa bili u srpskom reality showu 'Parovi', stoga ga je Mirjana ispod komentara prozvala 'svekrom'
Vidi originalni članak

Kontroverzna reality zvijezda Mirjana Praizović (36), koju domaći gledatelji pamte po sudjelovanju u showu 'Big Brother', trudna je sedam mjeseci, a pratitelje na društvenim mrežama redovito obavještava kako napreduje trudnoća. Kako se čini, Mirjana obožava trudnički život. 

Stalno objavljuje fotografije s trbuhom, a otkrila je i kako se udebljala 20 kilograma u trudnoći.

- Jesi se to germe najela? - našalio se Goran Kaleb (31) ispod njezine posljednje fotografije. Goran i Mirjana su prijatelji otkako su skupa bili u srpskom reality showu 'Parovi', stoga ga je Mirjana ispod komentara prozvala 'svekrom'.

Mirjanin odabranik je Rene Obergantschnig, a vjenčanje je bilo u Austriji. Supruga je upoznala u Hrvatskoj, u Medulinu na odmoru.

- Što se tiče vjenčanja, zbog novonastale situacije samo smo nas dvoje bili, a crkveno vjenčanje ćemo praviti iduće godine s užim krugom prijatelja i rodbine i naravno našom bebicom koju ćemo tada i krstiti jer sam ja već u petom mjesecu trudnoće - rekla nam je Mirjana prije dva mjeseca.

Par trenutačno živi u Austriju i s nestrpljenjem iščekuju rođenje njihovog prvog djeteta. Mirjana je otkrila i da im stiže sin. 

POGLEDAJTE VIDEO: BB Mirjana provocira fotkama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 29.05.2020.

    Bb Mirjana,kaj to znači?Jadno društvo,dajte neke ljude sa mozgom više

  • nevolimgogu 29.05.2020.

    Ovu ne znam

  • vedii888 29.05.2020.

    Mirjana iz Bigbrothera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare