To je to što me zanima!

BB pobjednik Romano nagradu će potrošiti sa svojom Marinom

Marina i ja ćemo vidjeti što ćemo dalje, neka vrijeme pokaže. Ne bih puno o tome jer je teško sada predviđati, rekao je simpatični Big Brother pobjednik Romano
Vidi originalni članak

Romano je sinoć proglašen pobjednikom ovogodišnjeg Big Brothera, a njegova pobjeda je izrazito razveselila njegove sugrađane koji mu u nedjelju pripremaju doček.

- Ali mi spremaju doček? Nisam imao pojma, ne mogu vjerovati. Danas i sutra moram biti još u Zagrebu i stižem Splitu čim prije. Nisam uopće imao osjećaj da ću baš ja pobijediti, nekako sam bio uvjeren da će dobiti Kocka. Nisam znao kako je priča s alkoholom izgledala na vani pa mi je bilo glupo i očekivati pobjedu. Da vam budem iskren, još uvijek nisam ničeg svjestan – rekao Žorž za Dalmacija News nakon što je upalio mobitel.

Veselje zbog pobjede u showu očito nije umanjila činjenica da je Marina sinoć odbila njegov prsten.

 - Marina i ja ćemo vidjeti što ćemo dalje, neka vrijeme pokaže. Ne bih puno o tome jer je teško sada predviđati. Što se Saše tiče, ja s njim nemam nikakve veze. Čovjeka ni ne znam - komentirao je njihov odnos i otkrio kako planira potrošiti novčanu nagradu.

- Ne znam, Marina i ja ćemo sve potrošiti - rekao je kroz smijeh i dodao kako bi volio počastiti prijatelje, vratiti dugove, ali i ostaviti nešto za budućnost. Na posao se, kaže, jedva čeka vratiti.

Idi na 24sata

Komentari 158

  • thezg 05.06.2016.

    koja namještaljka, cijeli šou mi izgleda izrežirano...

  • alexkler 05.06.2016.

    Nekad se prije 10 godina borilo za nagradu od milijun i više kuna a danas trebaš ispasti totalna budala pred nacijom za 183 000 kuna.Bravo RTL televizija.Ispalo je da opet veze preljubi i možebitni sex prolaze dalje a ovi koji žele biti normalni stanari izbacuju se odmah na početku.Sreća nisam gledao,kasno je bilo pa zaspim ali ubrao sam danas reprizu.Marijana Batinić voditeljica jedna čista nula.Spontanosti tih Dalmatnskih voditelja je neupitna ali malo profesionalnosti ne škodi.Gdje su se izgubile Tv voditeljice?

  • _LORD_ 05.06.2016.

    Šta je svima vama ,kome je isa dati prsten,o čemu vi . Iša je dati ruz za usne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare