To je to što me zanima!

BB Ribica se razvela, ima novu ljubav, a uskoro će postati baka

Bivša BB-ovka prošle se godine rastala od bivšeg supruga Marka. Sretna je jer je dobila kuću nakon razvoda, a s njom su ostala i djeca. Sreća joj se opet osmjehnula pa je pronašla i novu srodnu dušu
Vidi originalni članak

Korona virus još nam je uvijek 'za vratom'. Dok su neki u izolaciji već pomalo ludi, drugi je iskorištavaju kao dobar odmor. Kako trenutno provodi vrijeme otkrila nam je i nekadašnja sudionica 'Big Brothera' Lidija Marić, poznatija kao Ribica (47).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Trenutno sam sa svojom obitelji. Zajedno kuhamo, pospremamo, šetamo pse... - govori nam konobarica iz Blagorodovca kraj Garešnice i majka dvoje djece. Podijelila je i sretnu vijest. Njezina kći Mateja je trudna, a trebala bi roditi u sedmom mjesecu. Ribica se veseli postati baka. 

Njezin dom tako postaje sve veći, a nedavno se kod nje doselila i njezina sestra blizanka Sanja.

- Rastala se prije šest mjeseci, a sada živi kod mene. Uvijek smo kao male sanjale da ćemo živjeti zajedno. Bile smo nerazdvojne. Kad smo navršile 18 godina roditelji su nas razdvojili. Ja sam živjela kod tetke u Austriji, a sestra je bila u Njemačkoj. Nismo se tada puno viđale, ali sada smo napokon zajedno - ispričala je.

No njezina sestra nije jedina koja se rastala. Istu sudbinu dijeli i Ribica.

Od Marka Marića (42) rastala se prije godinu dana. On joj nije oprostio što je bez njegova znanja ušla u reality. Kad se vratio iz Njemačke, gdje radi, i ugledao suprugu na televiziji, ispričao nam je prije godinu dana, umalo ga je strefilo. Međutim, Ribici razvod nije teško pao.

- Razvod je super prošao. Ostala mi je kuća, ostala su mi djeca... Sve je odlično. Još smo u kontaktu, ali samo zbog djece - ispričala je. Marko je trenutno u Njemačkoj u karanteni. Ribica nam je prošle godine rekla kako on ima bogatu curu i poželjela mu svu sreću, ne obazirući se što je brzo našao novu ljubav. 

Sreća se sada osmjehnula i njoj. Priznala nam je kako ljubi jednog 'tajanstvenog' muškarca.

- Ne želim još otkriti njegovo ime - rekla nam je Ribica. Više o svom novom dečku nije željela otkriti, jer, kako kaže, sve u svoje vrijeme. 

- Čujemo se svaki dan. Mi bismo se i viđali da kazne nisu tako velike - našalila se. Svog je novog odabranika upoznala u kafiću u kojem trenutno radi. Nakon što završi karantena, namjerava se vratiti poslu, a sada ima i dodatan razlog zbog kojeg će se veseliti ići u Kutinu. Do tada će, kaže, još odmoriti i uživati s obitelji.

- Mi ugostitelji uvijek moramo raditi. Ovo je prvi Uskrs koji ću biti doma. Napokon ću vrijeme provesti s obitelji - zadovoljno je rekla. Nažalost, kaže, ne može vidjeti mamu i stariju sestru dok traje izolacija.

'SKROMNA I JEDNOSTAVNA' Ribica: 'Živim svoj stari život, kao i prije ulaska u BB kuću...'

Sudjelovanje u 'Big Brotheru' donijelo joj je veliku popularnost, a jednom je prilikom rekla kako su se nakon toga svi željeli družiti s njom te je upoznala puno ljudi.

- Čujem se s Anezi, Anom, Marinom, svi smo ostali u kontaktu. Ovo mi je bilo jedno lijepo iskustvo, a fotografije iz realityja sam stavila i na zid u sobi - rekla je.

Da joj se pruži prilika, Ribica bi se svakako ponovno prijavila u reality show.

- Prijavila bih se bez razmišljanja, sada sam još otkačenija nego prije - zaključila je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video


 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • 13.04.2020.

    Neprimjereno oblačenje i ponašanje, malo fali pa da joj se i vidi "ribica" 🤔

  • stipo1304 11.04.2020.

    ako joj PR odradi dobar posao slijedeća vijest bi trebala biti Ribica pozitivna na COVID-19

  • _Varešak_ 11.04.2020.

    Davno je ona bila ribica,a možda ni tada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare