To je to što me zanima!

BB: Rina pronašla Orneline gaćice u Mrkvinoj vrećici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Stanari se sve više zafrkavaju na račun nepranja, a Rina se boji da ne dobije neku boleštinu. Beti 'smeta' što je Ivan L spavao sa samo šest žena
Vidi originalni članak

Saša i Marko raspravljali su o tome tko bi što trebao raditi oko dvorca. Saša misli da bi svatko od stanara trebao napraviti jedan dio dvorca, ali Marko se ne slaže. Nadalje, Sašu živcira što ga stalno zovu da kontrolira gradnju, kao da je on nekakav sudac. Rina bi htjela da ispadnu Marko ili Sabina, ali "zna da će ispasti Mrkvica jer tako javnost želi". Kasnije je u Mrkvičinoj vrećici s čistom odjećom pronašla Orneline gaćice, pa se naljutila na njega. Za vrijeme ručka Elizabeta se naljutila zbog zezancije na račun njezinog kuhanja. Pokupila se u sobu, a kasnije je objasnila da se naljutila zato što Ornela stalno ima nešto za reći, a ne zna primiti šalu na svoj račun. Big Brother je stanarima dao dnevni zadatak. Igrali su se lovice po dvorištu. Rinu je strah da "neće dobiti kakvu boleštinu od nepranja", a Elizabeta ju je tješila da je to nemoguće. Rina i Mrkvica zezali su se kako su sad oboje slobodni, a ona se odmah "bacila" na Krešimira i Sašu. Najstarija stanarka ispričala je Kreši da je Ivan L. spavao samo sa šest žena, što je njoj premalo. Ona je za rođendan Krešu iznenadila palačinkama. Stanari su se onda zafrkavali oko toga koliko tko smrdi, a Saša je otišao na plažu jer od smijeha nije mogao zaspati. Ornela je potegnula priču o odnosu Beti i Ivana L., koji je zaključio da ne zna što da radi jer mu se ona ne sviđa.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • HUMI 26.11.2008.

    Pa koliko znam Rinin zadatak je bija da se mrkvca u nju zaljubi ili ide vani i da svima mora biti gazdarica.Od svega toga ništa i stvarno je očito da je ona tu jer nekoga poznaje.A i sa onim kada je pristala biti sluškinja da spasi Ivana nije dokazivanje ljubavi prema njemu nego želi pošto poto ostati u kući.Očito joj je bolje plaćeno nego njima.

  • DIVLJAMACKA 26.11.2008.

    fuj kako mu moze dat to je ?

  • Sophia 26.11.2008.

    Ja sad niš ne kužim: pročitala sam da su u petak nominirani 5-oro stanara, a na RTLu reklamiraju ispadanje samo troje. Ajd, nadam se da će RTL financijski ipak propast s ovim projektom tako da ćemo se osloboditi ovog s+anja slijedeće godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare