To je to što me zanima!

BB Valerija: Ornela svoje gaćice ne mijenja 14 dana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon izlaska iz Kuće Valeriju je najviše brinulo što će reći tata, koji uopće ne zna da ona pije i puši. Ponude za udaju već su joj počele stizati
Vidi originalni članak

Kojeg se Isusa nalukavaju u birtiju?, čudila se Valerija Sever dok su je osnovnoškolci iz Kutine u zagrebačkom kafiću opsjedali da im podijeli autograme. Mama Ana rasplakala se ugledavši kćer koja se vratila iz Tajlanda. Tulum u Ivanečkoj Željeznici, gdje živi, nije imala, ali je dolazak slavila s Bucom, prijateljem iz djetinjstva.
- Već sam dobila ponudu za ženidbu. Javila mi se gospođa koja ima tri sina i htjela bi me za snahu. Bilo me strah doći doma jer tata nije znao da pijem i pušim. Na kraju je sve super ispalo - kaže Valerija koja čeka priliku da se kroz selo proveze traktorom.
- U Kući su me svi zezali da mi lisica doma nosi poštu. A Ornela ni magarca ni vidla 15 godina niti zna kak’ se ovce šišaju. Meni je govorila da sam prljavica, a ona gaće ne mijenja 14 dana. Je... me vrag ako lažem - tvrdi bivša BB stanarka.

ŠTEF JE MOJA LJUBAV IZ DJETINJSTVA
Male sam si spila i blebnula neš o Štefu dok sam bila u Kući. On je stara ljubav iz djetinjstva. Zajedno smo se peljali na biciklinu, govori Valerija koja izbjegava selo, gdje on živi, jer se “boji da buju streljal”. S Krešom je u Kući bila najbliskija. On joj je dobar prijatelj, kaže, i “pravi čovek”, “onak kak treba bit”, ali između njih nije bilo ničega.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • miki4321 02.12.2008.

    Valerija ljubavi moja anđele moj ti si sto puta lipša i zgodnija od seke aleksić.

  • mala_dinamo 26.11.2008.

    o jadna li ti majka, koja te rodila takvu...Boga i Isusa zazivaš svake minute, prvo se ti nauči normalno razgovarat, pa onda možeš srat po drugima....

  • me myself and i 26.11.2008.

    ajde pre nauci da pricas pa se onda poreduj debela ruzna kozo seka je kraljica

Komentiraj...
Vidi sve komentare