To je to što me zanima!

BBC je prekinuo emitiranje redovnog programa: Puštaju vijesti samo o kraljici Elizabeti

Raste zabrinutost oko kraljice, a na jednom od videa na Twitteru može se vidjeti kako je program prekinut da bi započeli s izvještavanjem o kraljičinom stanju
Vidi originalni članak

BBC-jev prvi program prekinuo je emitiranje redovnog programa zbog zdravstvenog stanja kraljice Elizabete II (96). Puštaju se vijesti uživo i to isključivo o Njezinom Veličanstvu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Raste zabrinutost oko kraljice, a na jednom od videa na Twitteru može se vidjeti kako je program prekinut da bi započeli s izvještavanjem o kraljičinom stanju. BBC-jev televizijski voditelj Huw Edwards u programu uživo nosi crnu kravatu.

Kraljica je pod stalnim medicinskim nadzorom u dvorcu Balmoral u Škotskoj, a liječnici su zabrinuti za njezino zdravlje.

- Nakon daljnje procjene jutros, kraljičini liječnici su zabrinuti za zdravlje Njezinog Veličanstva i preporučili su da ostane pod liječničkim nadzorom - piše u priopćenju Buckinghamske palače.

- Pomno odabrane riječi u izjavi kraljevske palače o narušenom zdravlju kraljice Elizabete II. daju naslutiti "da se nešto ozbiljno događa - rekao je u četvrtak za BBC Richard Sumner, bivši izvjestitelj iz Buckinghamske palače.

Objasnio je i kako je zaključio da je riječ o nečem više osim problema s kraljičinim kretanjem.

 - Palača uvijek daje šture, ublažene izjave i zbog toga sam od početka sumnjao da je riječ o nečemu više osim problema s kretanjem - izjavio je te dodao kako se nada da je riječ samo o prolaznoj oluji koju je moguće prebroditi.

ODLAZAK ELIZABETE II. Cijeli svijet oplakuje kraljicu: Eiffelov toranj ugasio svjetla, a Empire State Building ljubičast

Engleski novinar i voditelj Chris Ship objavio je na Twitteru kako su svi članovi kraljevske obitelji, osim Meghan Markle i princa Harryja, stigli u dvorac Balmoral u Škotskoj. Osim njih, okupili su se i brojni građani ispred dvorca. Svi dijele zabrinutost za zdravstveno stanje Njezinog Visočanstva kraljice Elizabete II. 

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • sljastrava 08.09.2022.

    Nebitna

  • Karlo II 08.09.2022.

    Zovi Jožu za sobom nek ti dođe pjevat nebeske ode.

  • crazy mind 08.09.2022.

    hoce i englezi prikazati prazni stolac ko kad je obljavljeno da je broz vmernul?

Komentiraj...
Vidi sve komentare