To je to što me zanima!

Beba Balašević ima problema s Frajlama: Dosta je iživljavanja!

Sukob je počeo nakon što su se pojavile tvrdnje da je nestanak YouTube kanala grupe Frajla povezan s obitelji Balašević. Djevojke tu informaciju nisu demantirale pa je Beba odlučila o svemu progovoriti
Vidi originalni članak

Od jučer dobivam poruke i pozive na temu toga kako grupa Frajle ima problema, s jedne strane, a s druge strane kako grupa Frajle radi probleme. Iskreno? Boli me briga. Započela je kći legendarnog Đorđa Balaševića, Jelena Beba Balašević na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sukob je počeo nakon što su se pojavile tvrdnje da je nestanak YouTube kanala grupe Frajla povezan s obitelji Balašević. Djevojke tu informaciju nisu demantirale pa je Beba odlučila o svemu progovoriti

- Ne bavim se tuđim zapletima niti me interesiraju. Primjerice nisam znala ni da im Lidija Samardžija nije više menadžerica kao što je napisala u komentaru jučer, u kom je također potvrdila da pouzdano zna da njihov famozni YouTube kanal nema apsolutno nikakve veze sa obitelji Balašević - nastavila je Beba na Facebooku.

Jelena je na kraju svog statusa napomenula da od članica prozvane grupe očekuje demantij na navode koji su prethodnih dana objavljeni u medijima.

- Da smo im mi ikada išta branili. Jer, malo je sad već dosta iživljavanja. Pa da krenemo redom - završila je ona.

Inače, Jeleni je jednom prilikom hakiran Facebook profil. Haker je u njezino ime objavio uvredljivu poruku u kojoj je svim pratiteljima poručio da su idioti. Beba se nakon tog incidenta oglasila na društvenim mrežama.

IZNENADILA PRATITELJE Beba Balašević: 'Mi kod kuće nikad nismo slavili Dan žena...'

- Pretpostavljam da raznorazne dangube kriziraju što nemaju danima neku ekskluzivu vijest vezano za nas. Objavu, komentar, sliku, izjavu... skandalozno, saznajemo, nećete vjerovati i slično - napisala je  pa dodala:

- Odlučili su hakirati profil (što sam naivno vjerovala da mi se neće nikad desiti)... U moje ime napisali su na FB story, koji u životu nisam napravila, VI STE IDIOTI - poručila je frustrirana Jelena.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 30.05.2022.

    Stvarno? Cime se bavi ta Beba? Zasto je ona hr.javnosti bitna? Kakve veze ona ima s Frajlama? O cemu vi to?!

  • Revox 30.05.2022.

    Ne razumijem ništa što se želi reći u ovom tekstu.. Beba, Frajle, oko čega je svađa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare