To je to što me zanima!

Beckham ismijao Victoriju zbog onog što radi na Jadranu: 'Ne mogu ni kavu popiti u miru...'

Čini se da britanska dizajnerica ni na odmoru ne propušta svoju jutarnju tjelovježbu, a na društvenim mrežama je otkrila da su se nakon Hrvatske zaputili prema Italiji
Vidi originalni članak

Bivši nogometaš David Beckham (47) šalio se na račun svoje supruge Victorije (48), a ona mu nije ostala dužna pa ga je prozvala da je lijen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

David je na društvenim mrežama podijelio video kako uživa u jutarnjoj kavi na jahti dok plovi Jadranom, ali mu je Victorija upala u kadar dok je izvodila svoje aktivnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

- Ne mogu ni kavu popiti, a da ne sretnem Vic - napisao je David i pokazao na suprugu iza sebe.

Viktorija za to vrijeme vježbala na palubi, a zatim je njegov video podijelila na svom Instagramu i vješto mu odgovorila na šalu.

- Čini se da je David opet preskočio vježbe za noge - poručila mu je.

Čini se da dizajnerica ni na odmoru ne propušta svoju jutarnju tjelovježbu, a na društvenim mrežama je otkrila da su se nakon Hrvatske zaputili prema Italiji.

DRUGA DESTINACIJA Beckhamovi napustili Hrvatsku, ali njihovu ljetovanju nije kraj

Victorija je objavila fotografiju Davida kako pozira u ružičastim kupaćim gaćama uz more i poručila da se nalaze u Positanu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • vragmali 20.07.2022.

    Izabelice moja draga, ak vas već ništa nisu učili na faksu, daj barem napiši Hrvatsku, a ne Hravatsku, pliz nađi neki posao koji je za tebe ili nek stave tvoje objave na Plus tak da mi normalni koji ne plaćamo ne čitamo, ajde zlato molim te...

  • Zdravo 20.07.2022.

    hahahahaah i ja sam se bas slatko nasmijao

Komentiraj...
Vidi sve komentare