To je to što me zanima!

Beckham provodi blagdane gol uz kamin: 'Baš sam uzbuđen'

Dobro jutro i sretan Badnjak. Možete li reći da sam malo uzbuđen?, napisao je David ispod fotografije na kojoj ima rogove soba te sjedi gol uz kamin i vatru...
Vidi originalni članak

David (43) i Victoria Beckham (44) na društvenim su mrežama podijelili kako izgleda blagdansko slavlje u njihovom domu. Bivši nogometaš uzbuđeno je objavio fotografiju na kojoj sjedi gol ispred kamina, dok na glavi ima rogove soba. 

- Dobro jutro i sretan Badnjak. Možete li reći da sam malo uzbuđen? - napisao je David ispod fotografije. Dva dana poslije objavio je fotografiju na istom mjestu, no ovaj put na njoj nosi naočale prijatelja i glazbenika Eltona Johna (71). Bivši nogometaš podijelio je na društvenim mrežama kako je slavio Božić u djetinjstvu. 

- Imao sam sretno djetinjstvo. Moji roditelji radili su cijele dane i noći samo kako bi meni i mojim sestrama omogućili sve što nam je bilo potrebno. Mama nam je na Badnju večer svima dala iste pidžame, dok je tata odlazi po kantu pohane piletine - prisjetio se David i pohvalio se slikom na kojoj reže, kako kaže, savršeno pečenu puricu. 

ŠTO VI MISLITE? Dobio lavinu uvreda: Beckham ljubi kćerkicu Harper u usta...

U međuvremenu, ostatak klana Beckham bio je jednako aktivan na društvenim mrežama. Brooklyn Beckham (19) snimio je mlađeg brata Romea (16) kako se smije plesu bake Jackie Adams te podijelio sliku njihovog psa Figa obučenog u božićnu vestu. 

Najmlađa članica obitelji, kćer Harper (7) pripremila je kekse i čašu mlijeka za djeda Mraza, a ponosna mama Victoria pohvalila se snimkom na Instagramu. Kao poklon od djeda Mraza, Harper je dobila klizaljke s obzirom na to da joj je omiljeni film 'Ja, Tonya'. 

VIDI OVO! Krše li Meghan i Harry kraljevski protokol: Gdje se smiju ljubiti, a gdje ne?

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Ivana 365 28.12.2018.

    Beckham je jos uvijek bombon!

  • 27.12.2018.

    I ja sam cesto pa sta

  • kockasti_2 27.12.2018.

    I ti si ostario. Nevrijedi ni bradu ofarbati

Komentiraj...
Vidi sve komentare