To je to što me zanima!

Humanitarac Beckham: Svu zaradu ću dati dječjoj zakladi

Nogometaš je potpisao petomjesečni ugovor s klubom Paris St Germain i otkrio da će cijelu plaću donirati pariškoj dječjoj zakladi. Navodno je riječ o tri milijuna funti
Vidi originalni članak

Nekad najskuplji igrač svijeta koji je prema procjenama od 2007. do kraja 2012. zaradio oko 255 milijuna dolara, potpisao je petomjesečni ugovor s francuskim klubom Paris Saint Germain i odlučio cijelu plaću donirati u humanitarne svrhe. 

Prema pisanju britanskih medija, David Beckham (37) donirat će oko tri milijuna funti (oko 27 milijuna kuna), ukoliko su točna izvješća o njegovoj tjednoj plaći od 150,000 funti. 

- Jedan od razloga zašto sam htio doći u Pariz prilično je jedinstven. Odlučili smo da će moja plaća ići lokalnoj dječoj organizaciji u Parizu i to je jedna od stvari zbog koje smo veoma uzbuđeni i ponosni. Nisam siguran je li netko to dosad napravio. Počašćen sam što možemo dati veliku svotu novca dječjoj organizaciji u Parizu - rekao je nogometaš.

Dodao je da mu se supruga Victoria i četvero djece neće pridružiti tijekom petomjesečnog boravka u Francuskoj jer im djeca idu u školu u Londonu.

- Uzbuđen sam, to je nešto o čemu smo pričali već duže vrijeme i sada se konačno dogodilo - zaključio je nogometaš i dodao da mora poraditi na svom francuskom jer se još od školskih dana njime nije koristio.

Njegova supruga Victoria otkrila je koliko je sretna zbog suprugove velikodušne geste.

- Djeca i ja smo nevjerojatno ponosni i podržavamo Davida, uzbuđeni smo što će provoditi vrijeme u Parizu - izjavila je Victoria.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • davidtavare 01.02.2013.

    Dodao je da mu se supruga Victoria i četvero djece neće pridružiti tijekom petomjesečnog boravka u Francuskoj jer im djeca idu u školu u Londonu. Pa onda ova kaže : - Djeca i ja smo nevjerojatno ponosni i podržavamo Davida, uzbuđeni smo što ćemo provoditi vrijeme u Parizu ajde nek se njih dvoje dogovore prvo e moj novinaru nije da me zanima gdje ce biti victorija ali članak je u banani

  • PAMETNOM DOSTA 01.02.2013.

    Svaka čast! Svaka pohvala!!

  • chelseaMG 01.02.2013.

    ako je tako, svaka čast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare