To je to što me zanima!

Beckhamov sin počeo stažirati pa razočarao: 'Fali mu znanja'

Sin Viktorije (45) i Davida Beckhama (43) već je izdao knjigu svojih fotografija i snimao razne kampanje, ali je svoje kolege šokirao neznanjem i nedostatkom osnovnih vještina kad je počeo stažirati
Vidi originalni članak

Brooklyn Beckham (20) počeo je stažirati kod legendarnog britanskog fotografa Rankina (53), a prema riječima njegovih kolega, nije se baš dobro snašao.

Naime, sin modne dizajnerice Viktorije (45) i bivšeg reprezentativca Davida Beckhama (44) već je izdao knjigu svojih fotografija i snimao razne kampanje, ali je svoje kolege šokirao neznanjem i nedostatkom osnovnih vještina. 

20 GODINA BRAKA Beckhamovi 'preživjeli' afere: Victoria ga je uhodila i prijetila

- Svi su znali da Brooklyn treba poraditi na svojim radovima, ali nitko nije očekivao da nema pojma o osnovama. Očekivanja od njega bila su velika, ali nije nas baš impresionirao. Fali mu znanja u mnogočemu, ali pokušava to nadomjestiti svojim entuzijazmom - rekao je izvor za The Sun.

Rankin je prvotno bio impresioniran Brooklynovom fotografijom Davida Attenborougha koju je snimio u Africi i pozvao ga da kod njega odradi praksu. Međutim, njegovi kolege kažu da se nije baš dobro snašao te da ga moraju tretirati kao kompletnog početnika.

OMEGA 3 KISELINE Victoria Beckham: Koža mi je lijepa jer svaki dan jedem isto

Brooklyn je 2017. godine upisao studij fotografije u New Yorku. Nakon samo godinu dana odustao je od školovanja, navodeći kao razlog da mu jako nedostaje obitelj koja živi u Velikoj Britaniji.

Bez obzira na to, dobio je priliku snimati kampanju za Burberry, a nedavno je snimao svoju djevojku Hanu Cross (21) za naslovnicu Wonderland Magazinea, kao i glumice  Taarona Egertona i Jamieja Bella.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 3sh 12.07.2019.

    Kad su ti starci svjetski poznati, pa imaš puno više prilika u životu bez obzira na znanje i talent. Ah, siroče!

  • Fighter for Justice 11.07.2019.

    Nemogu biti svi pametni u femili

Komentiraj...
Vidi sve komentare