Obavijesti

Show

Komentari 2

Beckhamov sin počeo stažirati pa razočarao: 'Fali mu znanja'

Beckhamov sin počeo stažirati pa razočarao: 'Fali mu znanja'
8

Sin Viktorije (45) i Davida Beckhama (43) već je izdao knjigu svojih fotografija i snimao razne kampanje, ali je svoje kolege šokirao neznanjem i nedostatkom osnovnih vještina kad je počeo stažirati

VIDEO

Brooklyn Beckham (20) počeo je stažirati kod legendarnog britanskog fotografa Rankina (53), a prema riječima njegovih kolega, nije se baš dobro snašao.

Naime, sin modne dizajnerice Viktorije (45) i bivšeg reprezentativca Davida Beckhama (44) već je izdao knjigu svojih fotografija i snimao razne kampanje, ali je svoje kolege šokirao neznanjem i nedostatkom osnovnih vještina. 

Beckhamovi 'preživjeli' afere: Victoria ga je uhodila i prijetila
Beckhamovi 'preživjeli' afere: Victoria ga je uhodila i prijetila

- Svi su znali da Brooklyn treba poraditi na svojim radovima, ali nitko nije očekivao da nema pojma o osnovama. Očekivanja od njega bila su velika, ali nije nas baš impresionirao. Fali mu znanja u mnogočemu, ali pokušava to nadomjestiti svojim entuzijazmom - rekao je izvor za The Sun.

25th Glamour Women Of The Year Awards - NYC

Rankin je prvotno bio impresioniran Brooklynovom fotografijom Davida Attenborougha koju je snimio u Africi i pozvao ga da kod njega odradi praksu. Međutim, njegovi kolege kažu da se nije baš dobro snašao te da ga moraju tretirati kao kompletnog početnika.

Victoria Beckham: Koža mi je lijepa jer svaki dan jedem isto
Victoria Beckham: Koža mi je lijepa jer  svaki dan jedem isto

Brooklyn je 2017. godine upisao studij fotografije u New Yorku. Nakon samo godinu dana odustao je od školovanja, navodeći kao razlog da mu jako nedostaje obitelj koja živi u Velikoj Britaniji.

FILE PHOTO: La Liga Santander - Real Madrid v Girona

Bez obzira na to, dobio je priliku snimati kampanju za Burberry, a nedavno je snimao svoju djevojku Hanu Cross (21) za naslovnicu Wonderland Magazinea, kao i glumice  Taarona Egertona i Jamieja Bella.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:35

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu