To je to što me zanima!

Bekvalac se opušta s konjima, dok Lazukić ne smije blizu nje

Svi smo uz tebe, zapamti to, komentirali su obožavatelji fotografiju pjevačice ohrabrivajući je. Pjevačica se neko vrijeme nije pojavljivala u javnom životu, a sada je pozirala s kčerkocom Hanom i konjem.
Vidi originalni članak

Nakon više od mjesec dana izbivanja iz javnog života, pjevačica Nataša Bekvalac (37) objavila je fotografiju na društvenoj mreži. 

NOVI DETALJI Otac Bekvalac: 'Šutirao' ju je u trbuh, udarao po licu i čupao...

- Najmanji dodir mogao bi reći tisuću riječi, hvala ti Balerina - napisala je Bekvalac u opisu fotografije na kojoj pozirala sa svojom kćeri Hanom i konjem. Fotografiju su snimili u Petrovadinu u Srbiji. 

- Svi smo uz tebe, zapamti to - komentirali su joj obožavatelji ohrabrujući je.

Prije desetak dana prvo osnovno tužiteljstvo u Beogradu podnijelo je sudu optužni prijedlog protiv njezinog supruga Luke Lazukića (37) kojim ga tereti da je izvršio obiteljsko nasilje nad suprugom. Ako mu se dokaže krivnja, mogao bi u zatvor na do tri godine. Također su mu produžili mjeru zabrane prilaska i komunikacije sa suprugom, koja će vjerojatno potrajati do okončanja procesa. 

VIDI OVO: 7 grešaka koje cure rade u seksu!

MUŽ NATAŠE BEKVALAC Lazukić otišao u Atenu: Ako se ne vrati dobit će potjernicu

Podsjetimo, pjevačica je supruga Luku optužila za premlaćivanje sredinom travnja, a on sve optužbe koje mu se stavljaju na teret poriče, a čak joj je uzvratio i tužbom za klevetu. Tvrdi da je modrice zaradila na masaži. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 27.05.2018.

    Apsolutno nas nije briga

  • duje912 27.05.2018.

    ma BMK za njih...ne trebaju nam, "te vesti"---

  • MOC JE U ZNANJU 27.05.2018.

    Nataša , svaki kraj je novi početak za tebe i tvoju porodicu . Glavu gore .

Komentiraj...
Vidi sve komentare