To je to što me zanima!

VIDEO Bella Hadid u gaćicama izašla na pistu: Dizajneri su uz pomoć spreja napravili haljinu

Svi uzvanici na reviji, među kojima je bila i Bellina prijateljica Kylie Jenner, ustali su se na noge i počeli snimati spektakl koji se događao pred njima. U par poteza sprejem manekenka je na sebi imala bijelu haljinu
Vidi originalni članak

Slavna manekenka Bella Hadid (25) u petak je pistom na pariškom tjednu mode prošetala je u haljini koju si dizajneri napravili tijekom modne revije, pred očima uzvanika. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bella se na pisti pojavila samo u gaćicama i zatim stala na postolje predviđeno za izradu haljine. Modni dizajneri brenda Coperni stigli su do manekenke i počeli po njoj sprejati bijelu tekućinu. Svi uzvanici revije su se u tom trenutku podigli na noge i pratili svaki pokret Hadid i dizajnera. 

Nakon što su na manekenku nasprejali oblik bijele haljine, asistentica ju je izrezala i napravila seksepilan prorez koji je otkrio lijevu nogu manekenke. 

Bella je nakon izvedbe prošetala modnom pistom, a onda s dizajnerima ponovo izašla pred publiku i zapljeskala im. Cijeli show u Parizu izgledao je poprilično nevjerojatno.

SUPER STIL Vintage ikona Bella Hadid zna koje su najbolje retro stvari

Inače, Coperni je pariški brend iza kojeg stoje dizajneri Sébastien Meyer i Arnaud Vaillant, a osnovan je 2013. godine. Njihovu reviju u prvim redovima pratila je i najpoznatija svjetska influenserica Kylie Jenner (25), dobra prijateljica Belle Hadid.

POGLEDAJTE VIDEO: TREĆA EPIZODA ‘TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Rara Avis_1 03.10.2022.

    Haljina iz spreja?! Mene je to iznenadilo

  • marjan jurković 02.10.2022.

    i onda mi netko kaže da ovaj svijet ne ide u tri p.m.????

  • Prljav Ružan Zao© 01.10.2022.

    Jesu li se to vidjele sise 😳

Komentiraj...
Vidi sve komentare