To je to što me zanima!

Bella je gola pozirala za Vogue, fotkali su je preko videopoziva

Slavna manekenka proglašena je najljepšom ženom 2019. godine, a sada je pozirala u nekoliko izazovnih izdanja, a na nekim fotografijama nosi samo cipele i nakit
Vidi originalni članak

Manekenka Bella Hadid (23) nije zapostavila snimanja unatoč tome što se nalazi u izolaciji. Snašla se pa je tako pozirala za talijanski Vogue preko videopoziva. Po prvi put u povijesti naslovnicu tog časopisa krasila je prazna, bijela naslovnica. I modna se industrija morala prilagoditi novim načinima rada, a sve kako bi se spriječilo širenje korona virusa. 

- Vremena su se promijenila i rad od kuće je dobio novo značenje - napisala je Bella na Instagramu i fotografijama sa snimanja pojasnila kako je to sve izgledalo.

Slavna manekenka proglašena je najljepšom ženom 2019. godine, a sada je pozirala u nekoliko izazovnih izdanja, a na nekim fotografijama nosi samo cipele i nakit. Pobrinula se i za to da ne otkrije previše pa je te dijelove tijela prekrila vazom s cvijećem. 

- U svojoj dugoj povijesti, koja se proteže na više od stotinu godina, Vogue je prošao kroz ratove, krize i terorističke napade. Njegova tradicija je da nikad ne gleda na drugu stranu. Prije manje od dva tjedna trebali smo tiskati izdanje koje smo planirali neko vrijeme i koje je uključivalo i L’Uomo Vogue. No sad govoriti o bilo čemu drugom, dok ljudi umiru, a liječnici i medicinske sestre riskiraju svoje živote te se svijet zauvijek mijenja, to nije u DNK-u Voguea Italia - poručili su čelni ljudi časopisa i nastavili: 

- Zbog toga smo spremili zamišljen projekt i počeli ispočetka. Odluka da prvi put u našoj povijesti tiskamo potpuno bijelu naslovnicu nije zato što je nedostajalo slika već upravo suprotno. Izabrali smo je jer bijela boja simbolizira brojne stvari u isto vrijeme.

Novi broj Voguea pušten je u prodaju 10. travnja. Ipak, nije samo Bella bila zauzeta ovih dana. Isto je učinila i njena starija sestra Gigi Hadid (24), čije se fotografije također nalaze u novom izdanju magazina, ali ona je imala pomoć.

Za razliku od sestre, koja je sve morala sama i uspjela zahvaljujući naprednoj modernoj tehnologiji, Gigi je fotografirala njena prijateljima s kojom krati vrijeme u samoizolaciji Leah McCarthy

- Poput svake industrije, moda je isto tako našla novo ‘normalno’. Pa, kada mi je Vogue poslao Chanelov look, kreirala sam fantastičnu scenu onoga što inače svi radimo u puloverima - pojasnila je Gigi u objavi na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 27

  • minđa 14.04.2020.

    Gdje su te gole fotografije?

  • Cirenac 13.04.2020.

    N išta posebno,prosječna ženska.

  • kaj te briga 13.04.2020.

    Najljepsa u 2019 Pa tu kod mene na busnoj stanici ima dvije puno ljepse od ove

Komentiraj...
Vidi sve komentare