To je to što me zanima!

Belma Džomba: Kći Una je navikla da tatu traže autogram

Iako je bračni par Džomba od samog početka njihove veze pod stalnim povećalom javnosti, njihova popularnost ništa ne mijenja kad su u pitanju njihove kćeri
Vidi originalni članak

Nekadašnja televizijska voditeljica i pravnica Belma Džomba (33) za Story je otkrila čime se trenutno bavi te kako njezine dvije kćeri Una (6) i Ada (2) reagiraju na slavu i popularnost njihovog oca, bivšeg rukometaša i reprezentativca Mirze Džombe (41). 

Iako je bračni par Džomba od samog početka njihove veze pod stalnim povećalom javnosti, njihova popularnost ništa ne mijenja kad su u pitanju njihove kćeri.

- Una je naučila da tatu pitaju za sliku i autogram, iako joj baš i nije jasno zašto je to tako. Ada je još mala da bi bila svjesna takvih stvari - rekla je za Story.

Otkad se Mirza počeo baviti građevinom, slabije se viđaju, ali zato svaki slobodan trenutak provode zajedno. Dodala je i to da s vremena na vrijeme ukrade vrijeme za sebe i ode na trčanje.

- Svaki slobodan trenutak provodimo s društvom, a ljeti na barci - otkrila je Belma za Story. 

Belma i Mirza nedavno su proslavili osam godina braka, a par se upoznao dok je Riječanka vodila dvije emisije na RTL-u: 'Pobijedi Šolu' i 'Večera za pet'. Vjenčali su se na Trsatskoj gradini u Rijeci, a goste je na ceremoniji zabavljao Halid Bešlić (65). 

SJAJNO I ODVAŽNO: Ovo je 7 najtraženijih boja kose za 2019. godinu 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • iza ekrana 26.11.2018.

    Simpatičan mladi par.

  • YangaMbiwa24 24.11.2018.

    Listovi na nogama mu i nisu nešto, ali mu je zato suhi list bio najjači na svijetu.

  • Boem_1 24.11.2018.

    Ma super su. Predivna obitelj

Komentiraj...
Vidi sve komentare