To je to što me zanima!

Ben Affleck je oprostio Snoop Doggu što mu je krivo pročitao ime: 'Nije baš bio usredotočen'

Reper se nakon ovog neugodnog gafa neprestano ispričavao, no Affleck se ne ljuti na njega. Rekao je da mu je oprošteno, a cijelom se situacijom i glumac našalio tijekom intervjua
Vidi originalni članak

Reper Snoop Dogg (50) čitao je imena nominiranih za 79. godišnju dodjelu nagrada Zlatni globus pa je pogrešno izgovorio ime Bena Afflecka (49) dok je najavljivao najbolju sporednu mušku ulogu u drami 'The Tender Bar', nazvavši glumca Been Afflay, prenosi Acesparks.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ubrzo je shvatio svoju pogrešku pa se ispričao glumcu kroz neugodan osmjeh.

- Moja greška, oprosti Ben Affleck, tako mi je žao Bene - rekao je.

Affleck je gostovao u u emisiji Kelly Clarkson (39) ranije ovog tjedna i odgovorio je na ovu smiješnu situaciju.

- Bio je malo manje usredotočen, da. Smiješno je jer sam oduvijek bio 'velik' i ja sam kao, Affleck? Kako nevjerojatno ružno ime. Sada to izgleda kao reklama s patkama - našalio se i rekao da bi njegovo ime bilo slično imenu osiguravajućeg društva Aflac.

Ipak, nije glumac jedini kojemu je Snoop Dogg 'promijenio' ime. Naime, također je pobrkao ime irskog glumca Ciarana Hindsa Karona (68) pa se ponovno ispričavao. 

- Karone, žao mi je, Karen Hinds - rekao je zbunjeni reper.

PRITISAK JAVNOSTI IH JE UNIŠTIO Ben Affleck otkrio zašto su on i J.Lo prekinuli prije 17 godina: 'Mrzili su nas, bilo je jako teško'

Redatelja filma 'Dune', Denisa Villeneva (54), nazvao je 'Dennis the Evil Uaver' dok je čitao nominaciju za najboljeg režisera.

Dodjela Zlatnih globusa održava se u nedjelju, 9. siječnja ali nema gledatelja, slavnih ili crvenih tepiha. Detalji izravnog prijenosa za sada nisu poznati.

POGLEDAJTE VIDEO: Snoop Dogg krivo izgovara imena tijekom nominacija

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Čeljo Brtika 08.01.2022.

    Kaže B. N. Affleck 😆

  • Cyam 08.01.2022.

    Sta su ocekivali drugo kad su stavili snoop dogga da prica

Komentiraj...
Vidi sve komentare