Show

Komentari 15

Ben Affleck otkrio zašto su on i J.Lo prekinuli prije 17 godina: 'Mrzili su nas, bilo je jako teško'

Ben Affleck otkrio zašto su on i J.Lo prekinuli prije 17 godina: 'Mrzili su nas, bilo je jako teško'

Iako su nakon prekida oboje našli druge partnere i imali djecu, nakon 17 godina odlučili obnoviti vezu što je izazvalo novu pozornost medija i javnosti

Ben Affleck (49) priznao da je stalna izloženost medijima i popularnost njegove veze s Jennifer Lopez (52) presudila njihovom prekidu zaruka 2004. godine.

- Rekao bih da je medijska pozornost bila oko 50 posto onoga što je uništilo našu vezu - rekao je Affleck tijekom nastupa u emisiji Howard Stern Show ovog tjedna, prenosi NewsWeek.

Samo nekoliko dana prije nego što su trebali razmijeniti zavjete, par je potvrdio da je cijelu stvar otkazao.

Jennifer Lopez and Ben Affleck attend the Lakers vs. Boston game

- Ideja da te ljudi mrze i da mrze što ste zajedno i da je to što smo zajedno toksično, ružno i toksično, i 'što dovraga rade zajedno?' - ispričao je Ben i kaže kako im je bilo teško nositi se s takvim komentarima.

Par je bio zajedno od 2002. do 2004. godine, a vjenčanje je otkazao zbog intenzivne medijske pažnje prema njihovoj vezi.

- Zbog prevelike medijske pozornosti oko našeg vjenčanja, odlučili smo odgoditi datum - rekli su tada u zajedničkom priopćenju.

- Kada smo se zatekli da ozbiljno razmišljamo o angažiranju tri odvojene 'lažne mladenke' na tri različite lokacije, shvatili smo da nešto nije bilo u redu u našem odnosu - priznao je Ben.

Najčitaniji članci