To je to što me zanima!

Ben Affleck ne može odoljeti strastvenoj Jennifer Lopez, pao je poljubac i pred sinom Maxom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Affleck i Lopez prekinuli su zaruke u rujnu 2003., a pomirili su se prošlog proljeća nakon što je J. Lo otišla od Alexa, a Ben od Garner
Vidi originalni članak

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (52) nedavno je rekla 'da' na prosidbu svoje stare ljubavi, glumca Bena Afflecka (49), a ljubavni par pod budnim je okom javnosti od kad su ponovno u vezi. Skupa su godinu dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Što je moguće više vremena provode zajedno, a strasti ponekad pokažu i u javnosti.

'DOBILI SMO DRUGU ŠANSU' J.Lo otkrila detalje Affleckove prosidbe: 'Nije bilo otmjeno, uhvatio me nespremnu u kadi'

Naime, Jennifer, njezin sin Max (14) i zaručnik Ben, uhvaćeni su u obiteljskoj idili nakon večere u meksičkom restoranu u Los Angelesu. Svoju ljubav i ovaj put pokazali su ispred paparazza koji su to odmah zabilježili. 

Nije ih omelo ni to što je tu bio i njezin sin Max. Lopez ima dvoje djece, a Affleck troje, a izgleda da su i njih uključili u odnos.

IZBIRLJIV PAR J.Lo i Affleck još uvijek traže dom, vila kćeri najbogatije Hrvatice im nije odgovarala

Podsjećamo, glumac je zaprosio Jennifer dijamantnim prstenom u njezinoj 'sretnoj zelenoj boji. Par se prvotno zaručio u studenom 2002. godine. Affleck je tada J. Lo zaprosio 6,1-karatnim ružičastim dijamantnim prstenom Harryja Winstona.

Affleck i Lopez na kraju su prekinuli zaruke u rujnu 2003. prije nego što su se zauvijek razišli u siječnju 2004. Pomirili su se prošlog proljeća.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nap7 19.05.2022.

    Sretno im

Komentiraj...
Vidi sve komentare