To je to što me zanima!

Ben Affleck ne skida ruke s J.Lo, ljubio ju autu pred paparazzima

Jennifer Lopez i Ben Affleck nakon 20 godina šokirali su obožavatelje obnavljanjem svoje ljubavi, a od tad im cvjetaju ruže. Nedavno su se i zaručili, a ni pred paparazzima ne skidaju prste jedno s drugoga
Vidi originalni članak

Jennifer Lopez (52) nedavno je rekla 'da' na prosidbu svoje stare ljubavi Bena Afflecka (49), a ljubavni par pod budnim je okom javnosti od kad su ponovno u vezi gotovo godinu dana. Zadnje fotografije na kojima u uhvaćeni pri izlasku iz svog doma, a na njima se jasno vidi da ne mogu skinuti ruke jedno s drugoga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon izlaska iz kuće, ljubavnici su ulazili u auto pri čemu je Ben ispratio zaručnicu do njezinog mjesta i strastveno ju poljubio. Mnogobrojni fotoaparati im nisu smetali, pa su nastavili svojim uobičajenim ritmom. 

Ben je zaručio Jennifer nedavno dok se opuštala u kadi.

- U subotu navečer dok sam bila na svom omiljenom mjestu na svijetu (u pjenušavoj kupki), moja prekrasna ljubav je kleknula na jedno koljeno i zaprosila - napisala je Lopez na društvenim mrežama.

ZATEKLO GA PITANJE A. Rod reagirao na nove zaruke bivše zaručnice Jennifer Lopez

JLo se prisjetila prosidbe od prije dvadeset godina kad je dobila novi prsten, a kako kaže, suze su joj se počele slijevati niz lice od sreće.

POGLEDAJTE SEDMU EPIZODU TARIKA I BUKIJA

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Nap* 15.04.2022.

    Nek se vole

  • 24časaNaBatini 15.04.2022.

    taj ne izlazi iz "transa".. šteta kaj za gudro nema mjerna jedinica, nešto kao promili, mislim da bi taj bio debelo iznad normale. a i ta J-Lo je spala na niske grane kad joj i takav odgovara.. ajmee....

  • covidd 15.04.2022.

    Napalio se i to točno pred više proljevaa..

Komentiraj...
Vidi sve komentare