To je to što me zanima!

Ben Affleck upadao u kadar kolegama i radio grimase, u govoru se zahvalio supruzi J. Lo

Na premijeri svog novog filma 'Air', Ben Affleck bio je odlično raspoložen u društvu svoje supruge Jennifer Lopez te je čak i pravio grimase u kadru svojih kolega
Vidi originalni članak

Holivudski glumac Ben Affleck (50) imao je premijeru svog novog filma 'Air', u produkciji Matta Damona (52). Čini se kako je glumac bio dobro raspoložen te je namjerno upadao u kadar kolegi Jasonu Batemanu (54) i njegovoj supruzi Amandi Anki (54) na crvenom tepihu. Par se nije mogao suzdržati od smijeha zbog Affleckovih grimasa.

Također, glumac je mamio poglede zajedno sa svojom suprugom Jennifer Lopez (53). Pjevačica i glumica odlučila se za dugu haljinu u neonskoj nijansi koja je bila upotpunjena kristalima, dok je Ben odabrao klasično odijelo u tamnoplavoj boji. Koliko se vole, pokazali su poljupci i zagrljaji na crvenom tepihu.

Inače, Affleck je režirao biografsku sportsku dramu s kolegom Mattom Damonom koja tematizira nastanak velike suradnje sportskog brenda Nike i košarkaša Michaela Jordana

Glumci igraju i vodeće uloge u filmu pa je Damon u ulozi direktora Nikea Sonnyja Vaccara, dok je Affleck u ulozi suosnivača Phila Knighta. Ostatak glumačke postave čine Jason Bateman, Chris Tucker i Viola Davis.

NOVI DOM J. Lo i Ben više nisu podstanari: Kupili vilu za 64 milijuna dolara

Nakon što su Affleck i društvo krenuli niz novinarsku liniju, dobitnik Oscara velikodušno je zastao kod svakoga kako bi porazgovarao o svom filmu, suradnji Amazon Studiosa i Skydance Sportsa koji predstavljaju produkciju 'Artists Equity' i 'Mandalay Pictures' te je zahvalio svim uključenima.

- Znam da zvuči pomalo kao skeč 'Saturday Night Live-a', ali ovo je glumački tim iz snova, znate, apsurdna nagrada ove glumačke postave bila je neodoljiva, ali svi su bili briljantni i izvanredni - izjavio je Affleck. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lily A 29.03.2023.

    Jos su zajedno 🙈

  • 29.03.2023.

    Klepi ona njega koji put, onako da se zna red.

Komentiraj...
Vidi sve komentare