To je to što me zanima!

'Ben-Hur': Prvi do cilja, preko svih suparnika i neprijatelja

Epska jurnjava kočijama, gladijatorske bitke i borbe u areni nam još jednom dolaze. Paramount Pictures i Metro-Goldwyn-Mayer Pictures predstavljaju novi foršpan filma 'Ben-Hur'
Vidi originalni članak

Paramount Pictures i Metro-Goldwyn-Mayer Pictures predstavljaju novi trailer filma Ben-Hur.

Ben-Hur je epska priča o Judahu Ben-Huru (Jack Huston), princu kojeg je njegov usvojeni brat Messala (Toby Kebbell), časnik u rimskoj vojsci, lažno optužio za izdaju. Izgubivši titulu, obitelj i voljenu ženu (Nazanin Boniadi), Judah je poslan u ropstvo. Nakon godina provedenih na moru, Judah se vraća u svoju domovinu i traži osvetu, ali pronalazi iskupljenje.

Pogledajte foršpan

Film je nastao prema bezvremenskom romanu Lewa Wallacea, Ben-Hur: A Tale of the Christ iz 1880. godine. Uz gore navedene glumce u filmu ćemo gledati Rodriga Santoroa te dobitnika nagrade Oscar Morgana Freemana. Izvršni producenti su Mark Burnett, Roma Downey, Keith Clarke, John Ridley i Jason F. Brown. Producenti su Sean Daniel, Joni Levin,  i Duncan Henderson. Scenarij potpisuju Keith Clarke i John Ridley.

Film u distribuciji Blitza u naša kina stiže 25.kolovoza.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • barbaboro 17.08.2016.

    "Ben-Hur" iz 1959. sa Charltonom Hestonom je film za sva vremena, bezvremenski klasik, čudo od filma. Teško je, pa i nemoguće, da ga ikakva nova verzija može dostići, a nadmašiti nikako. Ali, jedva čekam da vidim i ovu verziju..... da dobijem potvrdu svojih riječi.

  • mary_s 27.07.2016.

    meni su ben hur i odnio ih vjetar filmovi za sva vremena.... i Indianu baš volim gledati

  • beowulf1 26.07.2016.

    Ne znam zašto se uopće prave remakeovi? Neki filmovi su vječni i nema potrebe to dirati. Ben Hur, Deset božjih zapovijedi, Čarobnjak iz Oza, kultni vesterni, horori, Doktor Živago, da ne pričamo ciklus Star Wars, James Bond, Gospodar Prstenova, Hobit, Indiana Jones, to su remek djela i to je snimljeno za sva vremena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare