To je to što me zanima!

Ben i J.Lo ne odvajaju se jedno od drugoga: Vikend proveli s djecom, vodili su ih u kino

Kino za koje su se odlučili je poznati Regency Village Theatre u L.A.-u. Ekipa Affleck-Lopez dobila je poseban, VIP tretman. Menadžer kina čak im je pomogao pronaći i parking
Vidi originalni članak

Latino zvijezda Jennifer Lopez (52) i dečko, glumac Ben Affleck (49) nastavljaju pokazivati povezanost i međusobnu ljubav pred paparazzima u SAD-u. Naime, poznati par se s djecom ovaj vikend uputio u kino. I dok su klinci hodali iza njih, Ben i J.Lo nisu skidali ruke jedno s drugoga. 

POGLEDATE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kino za koje su se odlučili je poznati Regency Village Theatre u L.A.-u. Ekipa Affleck-Lopez dobila je poseban, VIP tretman. Menadžer kina čak im je pomogao pronaći i parking. 

Glumac Affleck na sebi je imao crne traperice uz koje je iskombinirao istu jaknu, kariranu košulju i običnu majicu. Njegova djevojka, pjevačica i glumica J.Lo nosila je plave poderane traperice, pulover cvjetnog uzorka i čizme. Oboje su na lica stavili maske kao i njihova djeca. 

USKORO VJENČANJE? Ben progovorio o drugoj šansi s J.Lo: 'Mogu reći da mi je lijepo'

Naime, par je u kino poveo četvero djece. Affleckovu kći Seraphinu (12) i sina Samuela (9) te blizance Lopez, Emme (13) i Maxa (13).

Sudeći prema fotkama, njihova djeca dobro se slažu, što ne čudi s obzirom na to da su sličnih godina. 

POMAŽE U HUMANITARNOJ AKCIJI J.Lo u uskim hlačama i štiklama nosila teške vreće hrane, fanovi oduševljeni: Kakva snažna žena

Podsjetimo, par je prije nekoliko mjeseci obnovio svoju vezu nakon 20 godina pauze. Neposredno nakon što je Jennifer ostavila zaručnika Alexa Rodrigueza.

POGLEDAJTE NOVU PJESMU: BQL & POLKAHOLIKI - LUČKE 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nap 06.12.2021.

    Tako.su i prije 20.godina

  • bree77 06.12.2021.

    zamisli u kinu bili..... vau

  • Backup#8 06.12.2021.

    Tko je ovo na slici? Prekrivena su im lica, mogli ste sliku od bilo koga staviti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare