Show

Komentari 8

Ben i J.Lo ne odvajaju se jedno od drugoga: Vikend proveli s djecom, vodili su ih u kino

Ben i J.Lo ne odvajaju se jedno od drugoga: Vikend proveli s djecom, vodili su ih u kino

Kino za koje su se odlučili je poznati Regency Village Theatre u L.A.-u. Ekipa Affleck-Lopez dobila je poseban, VIP tretman. Menadžer kina čak im je pomogao pronaći i parking

Latino zvijezda Jennifer Lopez (52) i dečko, glumac Ben Affleck (49) nastavljaju pokazivati povezanost i međusobnu ljubav pred paparazzima u SAD-u. Naime, poznati par se s djecom ovaj vikend uputio u kino. I dok su klinci hodali iza njih, Ben i J.Lo nisu skidali ruke jedno s drugoga. 

POGLEDATE VIDEO 

Kino za koje su se odlučili je poznati Regency Village Theatre u L.A.-u. Ekipa Affleck-Lopez dobila je poseban, VIP tretman. Menadžer kina čak im je pomogao pronaći i parking. 

Ben Affleck and Jennifer Lopez attend an event with the kids in Westwood

Glumac Affleck na sebi je imao crne traperice uz koje je iskombinirao istu jaknu, kariranu košulju i običnu majicu. Njegova djevojka, pjevačica i glumica J.Lo nosila je plave poderane traperice, pulover cvjetnog uzorka i čizme. Oboje su na lica stavili maske kao i njihova djeca. 

Naime, par je u kino poveo četvero djece. Affleckovu kći Seraphinu (12) i sina Samuela (9) te blizance Lopez, Emme (13) i Maxa (13).

Ben Affleck and Jennifer Lopez movie night with the kids

Sudeći prema fotkama, njihova djeca dobro se slažu, što ne čudi s obzirom na to da su sličnih godina. 

Podsjetimo, par je prije nekoliko mjeseci obnovio svoju vezu nakon 20 godina pauze. Neposredno nakon što je Jennifer ostavila zaručnika Alexa Rodrigueza.

POGLEDAJTE NOVU PJESMU: BQL & POLKAHOLIKI - LUČKE 

Najčitaniji članci