To je to što me zanima!

Ben Stiller o posjetu Ukrajini: Tijekom noći se osjeti taj sukob, postaje vrlo tiho i pomalo jezivo

Američki komičar je ujedno i veleposlanik Visokog povjerenika UN-a za izbjeglice, a u ponedjeljak je posjetio Ukrajinu povodom Svjetskog dana izbjeglica
Vidi originalni članak

Glumac Ben Stiller (56) nakon posjeta Ukrajini u razgovoru za emisiju 'BBC Breakfast' izjavio kako je bio jako dirnut svime što je vidio i svjedočanstvima koja je čuo od Ukrajinaca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Američki komičar je ujedno i veleposlanik Visokog povjerenika UN-a za izbjeglice, a u ponedjeljak je posjetio Ukrajinu povodom Svjetskog dana izbjeglica.

- Bilo je vrlo dirljivo slušati te stvarno srcedrapajuće priče - rekao je Stiller koji je posjetio Irpin, predgrađe Kijeva, pogođeno na početku ruske invazije.

- To je stvarno čudno, jer kada se vozite na zapad zemlje, ne osjećate sukob, osim policijskog sata noću, gdje postaje vrlo tiho i pomalo jezivo. A onda kako se sve više približavate Kijevu... počinjete vidjeti blokade na cestama i vidjeti uništenje, što je stvarno šokantno kada tako nešto niste vidjeli izbliza - ispričao je.

- Gledajući koliko su fizički uništene te četvrti, koje su zaista ogromne, bilo je nemoguće ne biti dirnut - dodao je.

GLUMAC U UKRAJINI Ben Stiller posjetio Zelenskog: 'Rat i nasilje uništavaju ljude'

Podsjećamo, Stiller je počeo raditi za UNHCR 2016. i susreo se s izbjeglicama u Njemačkoj, Jordanu, Gvatemali i Libanonu.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Neohumanist 22.06.2022.

    Bijedno je ovo regrutiranje holivudskih zvijezda u svrhu propagande Novog svjetskog poretka i zapadnjačkog NATO imperijalizma.

  • Kurton Kroz Brejnković 19(84) 22.06.2022.

    do ovog momenta mi je cak bija i simpatican.. ovo turisticko razgledavanje i uvjeravanje moze samo 3,4 SAD

  • Ujka 22.06.2022.

    I koja je poanta njegovog dolaska 👁️👁️

Komentiraj...
Vidi sve komentare