To je to što me zanima!

Bernie se vratio? Njegova jahta od 54 metra usidrena u Trogiru

Šef Formule 1 voli Hrvatsku te ovdje često ljetuje. Bio je 23 godine u braku s Hrvaticom Slavicom, s kojom ima  kćeri, Tamaru i Petru. Rastali su se 2009. godine, a tri godine kasnije objavio je kako se ponovo ženi
Vidi originalni članak

Jahta Petara poduzetnika Bernieja Ecclestonea (85) doplovila je u Hrvatsku.

CELEBRITY FLOTA Srnina supruga ljetovala je na jahti vrijednoj 200 milijuna kn

Iako nije poznato tko je sve stigao u Trogir pretpostavlja se da su se kao prijašnjih godina jedan od vodećih ljudi Formule 1 i njegova supruga Fabiana Flosi (39) odlučili odmoriti na Jadranu. 

Skupocjena jahta duga je 54 metara i vrijedi nekoliko desetaka milijuna dolara.

Šef Formule 1 voli Hrvatsku te ovdje često ljetuje. Bio je 23 godine u braku s Hrvaticom Slavicom (61), s kojom ima dvije kćeri, Tamaru (34) i Petru (30). Rastali su se 2009. godine, a samo tri godine kasnije objavio je kako se ponovo ženi.

Prije tri godine Bernie i supruga na spomenutoj jahti nazdravljali su s prijateljima i razgovarali. Nakon zdravice zaputili su se zajedno u razgledavanje grada. Tada je nakon Trogira zastao i u Velikom Zatonu pokraj Dubrovnika. Jahtu je usidrio tik ispred imanja bivše supruge Slavice (62). 

ZATVORENO OKO Bernie Ecclestone zabrinuo sve izgledom: Narušeno zdravlje?

U veljači ove godine komplikacije oko izgradnje luksuzne Slavičine kuće u dubrovačkom Zatonu su riješene. Bez sudskog postupka postigla je dogovor s građevinskom tvrtkom koja je izvodila radove na njezinom budućem domu, piše Dulist.hr

Radovi na kući trajali su preko dvije godine, pa su se u lipnju prošle godine pobunili susjedi koji iznajmljuju apartmane, jer im buka koja dopire s gradilišta tjera goste. 

Slavica je kamenu trokatnicu u Zatonu kupila u lipnju 2015. za 19 milijuna kuna. Postojeću nekretninu dala je u potpunosti srušiti, a na njezino mjesto je odlučila podignuti potpuno novo luksuzno zdanje. 

Vila ima sedam soba na oko 700 četvornih metara od kojih ‘samo’ na dnevni boravak otpada oko dvjesto kvadrata. Okućnica se proteže na petstotinjak metara četvornih, a prilaz s morske strane Riječanka je dala ograditi zidom od visoćanskog kamena. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 7

  • plik 12.08.2019.

    majekti, a jel mu ugrađuju Rimčeve ili Tesline baterije ?!? :))))

  • max2017 10.08.2019.

    ne 70 metara od mora zabrana gradnje ...nego može i 7 + uzurpacija obale ...TKO to more platit ??...Slavica ! ON je u izvidnici....

  • 10.08.2019.

    berni obozava trogir tamo je non stop zadnih 19 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare