Show

Komentari 48

Bernie Ecclestone zabrinuo sve izgledom: Narušeno zdravlje?

Bernie Ecclestone zabrinuo sve izgledom: Narušeno zdravlje?

Ecclestone se rodio gotovo slijep na desno oko, zbog čega je cijeli život nosio naočale, a prošle je godine u Londonu završio i na operaciji skidanja dioptrije...

Bernie Ecclestone (88), vlasnik Formule 1 i jedan od najbogatijih ljudi u Velikoj Britaniji, šetao se ulicama Londona sa suprugom Fabianom Flosi (43) kada su ih 'ulovili' paparazzi. Par se držao za ruke i izlazio iz trgovine s odjećom.

Prolaznicima je ovoga puta pozornost privuklo Bernijevo desno oko koje ne može normalno otvoriti te su posumnjali kako je zdravlje ovog bogataša ozbiljno narušeno. Ecclestone se rodio gotovo slijep na to oko, zbog čega je cijeli život nosio naočale, a prošle je godine u Londonu završio i na operaciji skidanja dioptrije.

Vlasnik Formule 1 prvi se put vjenčao 1952. s Ivy Bamford s kojom ima kćer Deborah. Bio je u vezi i s Tuanom Tan, s kojom je prekinuo nakon 17 godina. 

Nakon toga se oženio za Riječanku Slavica Rodić (60) s kojom ima kćeri Tamaru (35) i Petru (29), a krajem 2008. britanski tabloid The Sun objavio je da se razilaze.

Nakon što se razveo od Slavice, Bernie je izjavio kako se više ne planira ženiti, ali čini se kako Fabiani, potpredsjednici marketinga za Grand Prix u Brazilu, nije mogao odoljeti. S Fabianom nema djece, a mnogi su sumnjali da će njihov brak ovoliko dugo i opstati.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci