To je to što me zanima!

Bernie: U Trogiru mogu na miru razgledati tržnicu...

Bernie Ecclestone doputovao je na Jadran, gdje prvi put nakon rastave ljetuje bez Slavice. Otkriva kako mu u Trogiru ne treba pratnja tjelohranitelja
Vidi originalni članak

Bernie Ecclestone (78) stigao je u subotu malo prije 14 sati u Trogir. Došao je privatnim avionom u splitsku zračnu luku u Resniku. Na trogirskoj rivi ga je čekala njegova 60-metarska jahta Petara, koja nosi početna slova imena njegovih kćerki Petre (20) i Tamare (25). Iako je bio umoran, nakratko smo popričali s Berniejem. Ističe da mu je Trogir jedan od najljepših gradova na Mediteranu.
- Tu se osjećam kao kod kuće, jednostavno su me građani primili kao svog mještanina. Od prvog ulaska u zaljev zaljubio sam se u grad i nadam se da ću još mnogo puta dolaziti. Ne treba mi pratnja tjelohranitelja. Mogu u miru razgledati tržnicu, koja ima uvijek svježeg voća. Tu je i ribarnica, što mi drugo treba. Imat ću miran odmor - rekao je skromni Bernie, koji je jedan od najbogatijih Britanaca.

LANI LJETOVAO SA SLAVICOM
Supruga Slavica (51) zatražila je rastavu početkom godine nakon 25 godina braka. Lani su zajedno plovili od Kornata do Dubrovnika.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • sacko 18.07.2009.

    Bernie, na tržnici ima i dobrih udovica, a tek kako kuhaju :)))

  • Čegevara 18.07.2009.

    Svaka čast Berni da odmor ponovno provodiš opet na Hrvatskoj obali bez one glumice koja ti je 25 godina glumila lažnu suprugu.

  • citizen 18.07.2009.

    cini se jednostavan covjek

Komentiraj...
Vidi sve komentare