To je to što me zanima!

Berović pokazala fotografiju iz djetinjstva: Iznenadila fanove

Smatram da postoji mnogo stvari koje nisam uradila u karijeri i da je pravo vrijeme da to učinim sada. Roditeljstvo može pričekati još nekoliko godina, jer za to trebate biti spremni, rekla je nedavno
Vidi originalni članak

Pjevačica Maya Berović (33) danas izgleda znatno drukčije u odnosu na početku karijere. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

O njezinim operacijama nerijetko se govori, a sada je na Instagramu pokazala kako je izgledala u djetinjstvu pa je iznenadila fanove.

- Mala ja - napisala je u opis fotografije.

Mayu na društvenoj mreži prati milijun obožavatelja, a redovito ih 'časti' atraktivnim fotografijama.

Nedavno je u intervjuu za Telegraf otvorila dušu pa je, među ostalim, rekla kako je 2020. bila veoma teška.

ATRAKTIVNA PJEVAČICA Maya Berović 'izazivala' bez grudnjaka: Makni ruke, super si

- I mislim da iz nje svi izlazimo psihički umorni. Ne bih željela više nikada da se ponovi ono što nas je zadesilo u 2020. godini. Što se tiče želja, mogu kazati da sam željna koncerata i nastupa, veoma mi nedostaju... Privatno, da moja obitelj i prijatelji budu zdravi, jer smo na kraju godine shvatili da je zdravlje najvažnije što čovjek može imati - ispričala je.

A evo što je odgovorila na pitanje je li 2021. godina u kojoj bi se voljela ostvariti kao majka. 

- Mnogi me to pitaju, ali voljela bih da jednom za svagda stavim točku na to pitanje. Smatram da postoji mnogo stvari koje nisam uradila u karijeri i da je pravo vrijeme da to učinim sada. Roditeljstvo može pričekati još nekoliko godina, jer za to trebate biti spremni, ali i uživati u svim tim trenucima s djetetom. Tada ne možete ići na nastupe i obavljati brojne druge aktivnosti, nego jednostavno vaš život dobije neku novu dimenziju i vi morate sve obaveze podrediti djetetu. Zato vjerujem da nikada nije kasno za to poglavlje života - poručila je.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 30.01.2021.

    jeste li vi tu novinari, ili kak se već nazivate..., neki tako veliki obožavatelji cajki ili u čemu je problem? Na karleušu sam se već pomirila da ju promovirate svaki dan, ali brate... šta je previše - previše je. Štono bi se reklo - zadrži za sebe. 

  • 30.01.2021.

    Tko je pak sad ova? Kaj nije mogla bit "žena"? Ko onaj lik iz Pakraca?

  • Ozoro 30.01.2021.

    Tko je sad ova

Komentiraj...
Vidi sve komentare