To je to što me zanima!

Beyonce i Jay-Z opet skupa na turneji: Fanovi skupljaju novac

Vrištim. Prodat ću jedno plućno krilo za ulaznice ako treba. Doslovno skačem od sreće, komentirali su fanovi nakon objave turneje 'On the Run II' koja kreće 6. lipnja u Cardiffu
Vidi originalni članak

Glazbeni par Beyonce (36) i Jay-Z (48) prvu zajedničku turneju su imali 2014. i zaradili su na prodaji ulaznica preko oko 100.000 milijuna dolara (oko 604 milijuna kuna) čime su prestigli legendarni bend Rolling Stones. 

SAMO BILJKE Beyonce na strogoj dijeti radi festivala: Samo mi ovo djeluje

Supružnici su objavili da na novu turu 'On the Run II' kreću 6. lipnja i otvorit će ju koncertom u Cardiffu. Vijest o turneji je objavila Beyonce na svom Instagramu čime je oduševila brojne obožavatelje. Pjevačica je podijelila dvije crnobijele fotografije i video te se prvoj slici vozi s Jay-Z-om na motoru. Na videu se Beyonce grli s mužem i pojavljuje se ona kako zamahuje kosom, a na posljednjoj je samo auto. 

SKUPOCJENI ODNOSI Darovi poznatih: Čini se da ljubav ipak ima svoju cijenu

- Vrištim. Prodat ću jedno plućno krilo za ulaznicu ako treba. Doslovno skačem od sreće - komentirali su obožavatelji objavu o turneji. Dodali su kako su zbog ove informacije 'u raju' , a neki su se požalili da glazbenici žele da bankrotiraju i da od sada moraju štedjeti svaki novčić. Ipak, ostatak fanova im je zamjera što imaju 36 koncerata i nijedan nije u njegovom gradu. 

IZLAZAK U VELIKOM STILU Jay-Z ostavio napojnicu od čak 67.000 kuna: 'Dao je premalo'

- Varaju li me oči ili stvarno nećete nastupiti u New Yorku - istaknuli su. Turneju su prošlog tjedna 'slučajno' potvrdili organizatori kada su objavili kojeg će datuma par imati koncert u Philadelphiji, no ubrzo su izbrisali sve informacije sa društvenih mreža. Mjesecima se nagađalo da će Beyonce i Jay-Z na zajedničku turneju i tek su danas odlučili otkriti da su glasine istinite. 

ODUŠEVLJENJE 'Ona je moja kraljica': Teigen pala na koljena ispred Beyonce

Supružnici će završni koncert imati 2. listopada u u Vancouveru i pjevačica će biti fizički spremna jer je trenutačno na veganskoj dijeti, kako je rekla, zbog Coachelle. Naime, ona će otvoriti ovogodišnji festival glazbe i umjetnosti koji počinje 13. travnja u kalifornijskom gradu Indiou. 

Beyonce je objavila fotografiju na kojoj uvježbava koreografiju sa svojim plesačima i pritom otkrila da ide na rigoroznu dijetu te pozvala fanove da joj se pridruže. O njezinim obrocima i formi se brine trener, psiholog za vježbanje Marco Borges s kojim je 2013. lansirala '22 dana ishrane', program za mršavljenje i zdrav život. U njemu se preporučuje 'čisto' jedenje 22 dana kako bi se korisnicima transformirala tijela i životi. 

Nedavno je magazin Forbes objavio kako je Jay-Z postao najbogatija svjetska hip-hop zvijezda i tako preskočio kolegu Seana Diddyja Combsa (48). Reper je ulagao u šampanjac Armand de Brignac i konjak D’Usse te je u 2017. povećao vrijednost svoje imovine na 900 milijuna dolara (oko pet i pol milijardi kuna). To je za 90 milijuna dolara (oko 543 milijuna kuna) više u odnosu na godinu prije. 

Beyonce i Jay-Z su u braku od 2008. i imaju kćer Blue Ivy (6) te osmomjesečne blizance Rumi i Sira. 
 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • andrea2 13.03.2018.

    Gadan je ko akrap to je strava🦍

  • Vulgaris_1 12.03.2018.

    Ovo samo mogu slusat oni koji u glavi imaju slamu

  • Jacksss 12.03.2018.

    dosadni ste više s ovo dvoje isforsiranih masona...

Komentiraj...
Vidi sve komentare